Duitsland ontdekt de voordelen van Stratech-RCS!

Vincent pc

Aan het begin van het hoogseizoen hebben twee Duitse recreatiebedrijven gekozen voor de software van Stratech voor de administratie van hun boekingen en de afrekening naar de verschillende eigenaren.

We zijn trots Ferienwohnpark Silbersee in Frielendorf te begroeten, een park met op dit moment 150 woningen in de verhuur. Dit park bevindt zich in het heuvelachtige Hessen, vlak onder Kassel. Ferienwohnpark Silbersee zal de software gaan inzetten voor de gehele administratie van de gasten, boekingen en de financiële koppeling naar Datev. Daarnaast zal Stratech de Kurtaxe afrekening naar het Kuramt gaan verzorgen om op die manier te voldoen aan de wettelijke voorschriften. Ferienwohnpark Silbersee is vanaf dit najaar boekbaar via een online boekingsmodule, verzorgd door Holiday Media.

Daarnaast heeft ook Cuxland Ferienparks aangegeven graag met Stratech in zee te willen. Cuxland Ferienparks is gevestigd in Dorum, direct gelegen aan de Noordzeekust, vlak onder Cuxhaven. Cuxland Ferienparks is een verhuurder van woningen en appartementen op verschillende locaties langs de kust met ook vestigingen in Wremen en Bad Bederkesa. Cuxland Ferienparks verhuurt ongeveer 400 eenheden en is daarmee één van de grotere Vakantie-aanbieders in Niedersachsen.

Beide klanten zullen direct na de grootste drukte van de zomer worden geïmplementeerd om op die manier in oktober gereed te zijn voor het invoeren van de boekingen voor 2012. Wij wensen hen daarbij veel succes en plezier met ons reserveringssysteem!