Camping Vreehorst kiest voor de online oplossing van Stratech!

Camping Vreehorst (oud)

Onlangs heeft Camping Vreehorst besloten om de overstap de maken naar ons reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise. Bijzonder hieraan is dat zij gebruik gaan maken van onze online oplossing!

Camping Vreehorst

Camping Vreehorst is een moderne en luxe camping in Winterswijk met veel voorzieningen. De camping, gelegen in "Nationaal Landschap Winterswijk", ligt op slechts 300 meter van het schitterende natuurgebied "de Bekendelle". Liefhebbers van wandelen en fietsen kunnen dan ook hun hart ophalen in dit unieke stukje Winterswijk. Verder is de gezellige winkelplaats Winterswijk zeer nabij op c.a. 3 kilometer.

Naast de ruime kampeerplaatsen, luxe chalets, safaritenten en de luxe sanitair gebouwen is het ook een leuke camping voor kinderen; een buitenzwembad met een apart peuterbad, een speeltuin met springkussen en een prachtig sportveld met kunstgras. In het hoogseizoen is er een recreatieprogramma voor kinderen tot 11 jaar.

Flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid

Camping Vreehorst was op zoek naar een reserveringssysteem dat enerzijds veel flexibiliteit biedt voor zowel frontoffice als backoffice en anderzijds een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid kent: "We maken veel gebruik van stagiaires en seizoenskrachten waardoor het belangrijk is dat de medewerker snel vertrouwd raakt met het reserveringssysteem", aldus Christel van der Heide - eigenaresse Camping Vreehorst. Stratech-RCS Enterprise is door haar Windows 'Look & Feel' direct bekend terrein voor iedere gebruiker. Ook wordt de mogelijkheid van het kunnen boeken vanuit het planbord door Camping Vreehorst als een groot pluspunt ervaren: "Dat we nu rechtstreeks kunnen boeken vanuit het planbord is helemaal geweldig", aldus Christel.

Realisatie van meer online boekingen

Om meer online boekingen te kunnen realiseren wil Camping Vreehorst het online boekingsproces zelf vormgeven en volledig integreren binnen haar website. De internetkoppeling van Stratech-RCS Enterprise geeft de recreatieondernemer hierin alle vrijheid. Daarnaast biedt het reserveringssysteem een veelvoud aan mogelijkheden op het gebied van kortingen en arrangementen, waardoor nog beter kan worden ingespeeld op de behoeften van de gasten en zij extra worden verleid tot het maken van een boeking.

Meer inzicht met behulp van managementrapportages

Voor Camping Vreehorst is het erg belangrijk dat zij middels managementrapportages voldoende inzicht hebben in de bedrijfsstatistieken: "Om tijdig en correct te kunnen (bij)sturen op bezetting en resultaat, wil ik gebruik kunnen maken van managementrapportages die mij hierin meer inzicht verschaffen", aldus Jan van der Heide - eigenaar Camping Vreehorst. Doordat Stratech-RCS Enterprise een eigen rapportageprogramma bevat waarin alle systeemgegevens voorhanden zijn, kan ons reserveringssysteem de recreatieondernemer in iedere informatiebehoefte voorzien.

Online oplossing: minder investeringen in hardware en verhoogde bedrijfszekerheid

Camping Vreehorst heeft gekozen voor de online oplossing van Stratech. Hierdoor is een lokale installatie van het reserveringssysteem overbodig en heeft de gebruiker via het internet toegang tot het reserveringssysteem. Deze online oplossing levert de recreatieondernemer extra voordelen op. Jan van der Heide: "Door de online oplossing van Stratech hoeven we minder te investeren in eigen hardware en wordt tevens de bedrijfszekerheid vergroot". Uiteraard zijn de mogelijkheden van het reserveringssysteem in de online oplossing net zo uitgebreid als bij een lokale installatie.

Om ervoor de kunnen zorgen dat Camping Vreehorst haar boekingen voor 2014 zo spoedig mogelijk vast kan leggen in Stratech-RCS Enterprise, zal de implementatie van ons reserveringssysteem in augustus van start gaan. Vanaf 1 januari 2014 zal Camping Vreehorst volledig overgaan op Stratech-RCS Enterprise.

Contact

Wilt u graag meer informatie over de voordelen die ons reserveringssysteem Stratech-RCS  uw recreatieonderneming kan bieden? Neem dan contact op met onze Account Managers:

 

Mark Gerrits

m.gerrits@stratech.nl

+31 (0)6 10 33 32 87

Mark Gerrits

Kumar van Geffen

k.van.geffen@stratech.nl

+31 (0)6 51 69 91 29

Kumar Van Geffen