'Best Camping' Beerze Bulten kiest voor reserveringssysteem Stratech!

Ondertekening

Onlangs heeft Vrijetijdspark Beerze Bulten gekozen voor Stratech-RCS, hét reserveringssysteem voor de verblijfsrecreatie.

Elke recreatieondernemer is voor een succesvolle bedrijfsvoering en tevredenheid van haar klanten in hoge mate afhankelijk van haar reserveringssysteem. Het is een must om te kunnen bouwen en vertrouwen op het reserveringssysteem zodat het bedrijfsproces optimaal wordt ondersteund. Om deze reden heeft Beerze Bulten onlangs dan ook gekozen voor het reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise.

Beerze Bulten: familiebedrijf sinds 1949

Vrijetijdspark Beerze Bulten is een echt familiebedrijf, dat is opgericht in 1949. In 65 jaar tijd is de destijds aangekochte kale vlakte uitgegroeid naar wat de Beerze Bulten nu is: een vooraanstaand vrijetijdspark van 30 hectare groot met hierop 550 kampeerplaatsen en 45 verhuuraccommodaties, waar zo'n 150 vaste- én seizoenskrachten zorgen voor hét perfecte verblijf van de gasten.

Het uitgangspunt van de Beerze Bulten is 'ervoor zorgen dat de vakantie een avontuur is en dat gasten huilend de camping verlaten omdat ze het jammer vinden dat de vakantie voorbij is'. Op het park bevinden zich diverse faciliteiten waaronder de Spa, Wellness & Fun met subtropisch zwemparadijs, fitness en beautysalon (met sauna's en zoutgrot) en het bekende 'Giga Konijnenhol' met binnen- en buitentheater. Naast de verblijfsrecreatie biedt Beerze Bulten veel mogelijkheden op het gebied van dagrecreatie voor onder andere kinderfeesten, personeelsfeesten en schoolreizen.

De keuze van Beerze Bulten voor Stratech-RCS

Bestaande klanten typeren Stratech-RCS als een zeer gebruiksvriendelijk en flexibel reserveringssysteem, waarmee tijdwinst achter de receptie en een korte inleertijd van nieuwe medewerkers wordt gerealiseerd. Beerze Bulten verwacht deze voordelen dan ook te behalen ten opzichte van hun oude werkwijze. Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar Beerze Bulten: "De gebruiksvriendelijkheid, de stabiliteit en de continuïteit zijn grote pluspunten die Stratech-RCS ons kan bieden. Door het gebruiksgemak van het pakket verwacht ik een korte inwerktijd voor nieuwe medewerkers, dit zal nu een stuk sneller gaan waardoor ze de handelingen binnen een dag onder de knie hebben".

Perfect ingerichte online boekingsstraat

Eén van de grootste voordelen van Stratech-RCS is volgens Gerrit-Jan Hagedoorn het online boeken: "Misschien wel het grootste voordeel van Stratech-RCS is dat we de hele boekingsstraat in kunnen richten zoals we het zelf willen hebben. Met behulp van een perfect ingerichte boekingsstraat willen we het conversiepercentage omhoog krijgen. Een ander voordeel is de mogelijkheid van het reserveren vanuit het planbord en het feit dat je niet-voorkeursboekingen heel gemakkelijk kunt verslepen binnen dit planbord". Hierdoor sluiten reserveringen nog beter op elkaar aan en wordt een nog hogere bezetting gerealiseerd.

Debiteurenbeheer en managementinformatie

Debiteurenbeheer is voor elke recreatieonderneming een tijdrovende klus. Met behulp van Stratech-RCS is het mogelijk om debiteuren te filteren op de voor de recreatieondernemer gekozen kenmerken waarna deze selectie debiteuren automatisch per e-mail kunnen worden aangeschreven. Tevens kan de recreatieondernemer binnen Stratech-RCS eenvoudig beschikken over managementrapportages en financiële statistieken welke kunnen dienen als stuurinformatie voor directie of management. Dit is voor Beerze Bulten een belangrijke reden geweest om te kiezen voor Stratech-RCS: "Het is voor ons erg belangrijk om de bezettingsstatistieken eenvoudig uit een reserveringssysteem te kunnen halen, dit was met ons vorige reserveringssysteem een tijdrovende klus. Dit geldt tevens voor het aanschrijven van onze debiteuren; omdat het niet mogelijk was onze debiteuren automatisch per e-mail aan te schrijven moesten we alles per post versturen. Dit kostte veel tijd en geld. Hier komt bij dat we geen selectie konden maken van de voor ons belangrijke debiteuren. Met Stratech-RCS kan dit wel, je bent met zeg maar een kwartier klaar en het kost ook nog eens niets. Dat zijn grote voordelen waarmee een pakket zich gemakkelijk terug gaat verdienen", aldus Gerrit-Jan.

Implementatie

Beerze Bulten heeft ervoor gekozen de implementatie in de vroege zomermaanden plaats te laten vinden, om zo op 1 juli klaar te zijn om de boekingen voor 2014 te kunnen registreren. Nieuwe medewerkers kunnen daarnaast direct worden ingewerkt met het nieuwe reserveringssysteem zodat de inleertijd beperkt blijft en Beerze Bulten klaar is voor het hoogseizoen!

Bent u benieuwd naar het reserveringssysteem Stratech-RCS, de voordelen die Stratech uw recreatieonderneming kan bieden en ervaringen uit de branche? Kijk hier of neem contact op met Account Manager Mark Gerrits via m.gerrits@stratech.nl / telefonisch via +31 (0)6 - 10 33 32 87.