ANWB en ADAC voeren nieuw Europees campingclassificatie-systeem in

Camping

Onlangs hebben de ANWB en de Duitse zusterorganisatie ADAC een nieuw campingclassificatie-systeem ingevoerd. Campings kunnen hierin maximaal vijf sterren scoren. Hiermee behalen ze de titel Best Camping. In totaal hebben 144 Europese campings deze titel gekregen. Hieronder zijn maar liefst 37 Nederlandse campings.

Nieuwe classificatie

Het nieuwe systeem vervangt de afzonderlijke classificaties van beide organisaties. De hoogst scorende campings van de ADAC heetten voorheen 'Superplatz' en die van de ANWB 'Eurotop'. Voor de ANWB betekent het de overgang van een classificatie in cijfers naar sterren van 1 tot 5, met ook halve sterren. Door de samenwerking van de ANWB en ADAC wordt één Europese standaard ingevoerd waar ruim 10.000 campings deel van uitmaken. 

Best Campings

Best Campings worden elk jaar geïnspecteerd. De campings worden beoordeeld in de categorieën sanitair, terrein, shop en horeca, zwemmen en recreatie. Er wordt gelet op zowel de kwantiteit als op de kwaliteit van alle voorzieningen. 

Stratech is er erg trots op dat een aantal Stratech-RCS klanten zich Best Camping mag noemen. Wij feliciteren deze klanten dan ook van harte met dit succes! Daarnaast hebben ook enkele klanten van ons reserveringssysteem 4,5 sterren gescoord in het nieuwe classificatie-systeem, uiteraard feliciteren wij deze klanten ook van harte!

Ook een hoge classificatie?

Met ons reserveringssysteem Stratech-RCS ondersteunen wij ook u en uw camping graag in het behalen van een hoge score. Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden van Stratech-RCS? Klik dan hier en lees ook de ervaringen van bestaande klanten.