Altijd en overal inzicht in uw managementinformatie met Stratech Insight

Devices

Als recreatieondernemer bent u continu op zoek naar verbeteringen en optimalisatie van uw bedrijfsprocessen. Dit doet u om te groeien; in bijvoorbeeld omzet, bezettingsgraad, gasttevredenheid en winst. Hoe bepaalt u op welke onderdelen van het bedrijfsproces u moet sturen? En hoe zorgt u ervoor dat u snel kunt reageren of liever nog anticiperen op actuele ontwikkelingen? Een dashboard, gevuld vanuit uw reserveringssysteem, is hierin onmisbaar.

Stratech Insight

Stratech Insight is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke tool die u, met behulp van visuele weergaven, inzicht geeft in de actuele managementinformatie van uw
recreatieonderneming. Het dashboard is volledig responsive en geschikt voor elk type apparaat (pc, tablet en smartphone) waardoor deze altijd en overal kan worden geraadpleegd.

Dashboard Stratech InsightOf het nu gaat om uw omzet, gastanalyse of bezettingsgraad; het dashboard maakt in één oogopslag duidelijk wat uw prestaties zijn en waarop u dient te anticiperen. Zo maakt u altijd de juiste beslissingen op basis van de juiste gegevens, gebaseerd op de actuele situatie of historische informatie.

Het dashboard wordt automatisch gevuld vanuit het reserveringssysteem Stratech-RCS (Enterprise). Doordat de tabbladen volledig dynamisch zijn kunt u inzoomen op elk detail. Hierdoor kan de herkomst van eventuele afwijkingen nauwkeurig worden bepaald.

Voordelen voor u als recreatieondernemer

  • Altijd en overal inzicht in actuele bedrijfsinformatie
  • Optimale bezetting en resultaat door volledige management informatie
  • Volledig responsive: geschikt voor pc, tablet en smartphone
  • Uitgebreide gastenanalyse: dé basis voor uw gastenmarketing
  • Elke combinatie van gegevens mogelijk
  • De juiste beslissingen gebaseerd op de actuele situatie of historische informatie
  • Exact (bij)sturen op doelstellingen en begroting
  • Inzicht in lange termijn trends en tijdige signalering afwijkingen 

Vrijblijvende demonstratie tijdens de beurs

Met eigen ogen de voordelen van Stratech Insight ervaren? We demonstreren u graag alle mogelijkheden tijdens de Recreatie Vakbeurs Hardenberg (3 t/m 5 november) | stand 221 of de Recreavak Goes (18 en 19 november) | stand N134C

Gratis iPad mini

De lancering van Stratech Insight zal plaatsvinden tijdens de Recreatie Vakbeurs Hardenberg. We hebben dan ook een spetterende beursactie voor u: indien u Stratech Insight aanschaft tijdens de Recreatie Vakbeurs Hardenberg ontvangt u  GRATIS een iPad mini 2 WiFi 16 GB cadeau!

Kijk voor meer informatie, gratis beurstoegang en de actievoorwaarden op www.stratechinsight.nl.