Alle reisinformatie komt gebruiksvriendelijk samen via MyRental

Showcase _Mijn Stratech

Digital Agency Snakeware en Stratech zijn geen onbekenden voor elkaar. Sinds 2009 werken zij samen aan ultieme boekingsprocessen. Een samenwerking die al veel succes heeft opgeleverd voor recreatie ondernemers die aan de combi van deze twee aanbieders zowel hun boekingssoftware als website hebben toevertrouwd. Aan de ene kant hebben deze ondernemers een systeem voor maximale ondersteuning en verwerking voor een zo hoog mogelijke bezetting, aan de andere kant hebben zij een bureau dat ze strategisch, tactisch & technisch ondersteunt in een optimaal boekingsproces met dito responsive sites als toegangspoort.

MyRental

Het nieuwste resultaat van deze samenwerking heeft ertoe geleid dat er nu één flexibele responsive omgeving is waar alle benodigde informatie met betrekking tot een geboekte reis samen komt. Dit voor zowel vakantiegangers als de accommodatie eigenaren. Snakeware noemt deze omgeving MyRental. Gasten kunnen 24/7 middels de gebruiksvriendelijke schermen waaruit MyRental is opgebouwd op elk device snel en veilig (deel)betalingen verrichten, reisinformatie opvragen en gastgegevens aanvullen. Daarnaast biedt de omgeving ook nog allerlei extra services om van een vakantie een onvergetelijke vakantie te maken.

Naast online service voor de boekers biedt de MyRental omgeving ook mogelijkheden voor beter inzicht voor huiseigenaren. Eigenaren bekijken hier de beschikbaarheid van het eigen object en kunnen beschikbaarheid blokkeren en aanpassen voor eigen gebruik.

MyRental goed ontvangen door de markt

Er is door Snakeware en Stratech veel tijd besteed aan het technische proces, het graphical user interface design en de gekozen flexibele insteek met praktische zelf beschrijvende schermen zou voor zich moeten spreken. Toch is het lanceren van nieuwe software altijd een spannend moment. In onze opdrachtgever Villa Verhuur Texel, met drie bijzondere parken op Texelse toplocaties, vonden wij onze eerste gemotiveerde gebruiker die met succes de MyRental omgeving aan haar gasten heeft vrij gegeven.

Gerbrand Zoetelief van Villa Verhuur Texel vertelt over de MyRental omgeving: "Wij zijn er erg blij mee en onze gasten ook. Onze gasten hebben op elk moment en op elk apparaat de mogelijkheid om boekingsinformatie in te zien. Daarnaast scheelt de MyRental omgeving gewoon heel veel tijd. Eerst klopten wij handmatig medegasten in en dat kunnen gasten nu heel eenvoudig zelf doen. Wij merken gewoon dat wij minder telefoon en e-mails hoeven te beantwoorden, want het is al allemaal duidelijk in de "mijn vakantie" omgeving zoals wij intern bij Villa Verhuur Texel de MyRental omgeving noemen."

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise in het algemeen of over de Mijn Omgeving voor Gasten en Eigenaren, dan kunt u contact opnemen met Account Manager Mark Gerrits via +31 (0)6 10 33 32 87 of per e-mail naar m.gerrits@stratech.nl