Blijf op de hoogte van ons nieuws!

 • Groene vinkGroen licht voor onze Koppeling Rechtspraak

  08-12-2017

  Stratech heeft groen licht ontvangen van de Raad voor de Rechtspraak voor haar Koppeling Rechtspraak! Dit betekent dat onze software Stratech Perspectief aan alle eisen voldoet om digitale communicatie tussen de rechtbank en de bewindvoerder te laten plaatsvinden.

 • InnovatieStratech lanceert het Stratech Innovation Lab: de plek voor je afstuderen

  04-11-2015

  Stratech biedt gedreven studenten het gehele jaar door diverse interessante stage- en afstudeermogelijkheden. Hiervoor lanceren wij het Stratech Innovation Lab: dé ontwikkelruimte voor creativiteit en innovatie!

 • IN CongresTerugblik op een geslaagd IN Congres 2015

  22-07-2015

  Op woensdag 24 juni vond de tweede editie van het IN Congres plaats. Het historische missiehuis van Kontakt der Kontinenten was het decor van hét kennisevenement voor schuldhulpverlening, Wsnp bewindvoering, beschermingsbewindvoering, budget- en inkomensbeheer en budgetcoaching. Graag blikken wij met u terug op dit congres met als hoofdthema's: INformatief, INzicht, IN gesprek en IN opleiding. 

 • Stratech PerspectiefStratech-SHV wordt Stratech Perspectief!

  24-06-2015

  Al ruim vijftien jaar is Stratech actief in het automatiseren en het bieden van ondersteuning bij de uitvoer van de schuldregeling. Het product Stratech-SHV was in het begin voornamelijk een cliëntvolgsysteem gericht op schuldhulpverlening. De problematiek rondom de financiële situatie van cliënten is echter veel breder. Stratech heeft hiervoor Stratech-SHV de afgelopen jaren doorontwikkeld om de gehele sociaal financiële dienstverlening zo volledig mogelijk te ondersteunen. Het huidige product biedt daarom tegenwoordig veel meer dan alleen een totaaloplossing voor schuldhulpverlening. 

 • Logo De SchuldencoachStichting De Schuldencoach gaat voor kwaliteit ondersteund door Stratech-SHV

  05-06-2015

  Stichting De Schuldencoach bevindt zich in hartje Leeuwarden en voert beschermingsbewindvoering uit. De stichting werd in 2012 opgericht, vlak na de oprichting heeft De Schuldencoach gekozen voor Stratech-SHV en zijn ze sterk gegroeid. Wij vroegen voorzitter Anne-Oetze van der Burg naar zijn ervaringen met Stratech.

 • SchuldhulpverleningGroeiende schuldenproblematiek ondanks economisch herstel

  26-05-2015

  Het aantal aanmeldingen voor schuldhulpverlening is in 2014 gestegen tot 92.000. Daarnaast blijven ook de schulden van huishoudens in Nederland in 2014 groeien. Vooral mensen met lage inkomens of met een uitkering melden zich vaker met problematische schulden bij de schuldhulphulpverlening, zo blijkt uit de jaarcijfers van de NVVK over 2014. De NVVK is de vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren.

1 / 23Volgende
RSS