Legalisaties snel en eenvoudig digitaal afhandelen!

Een document dat in Nederland rechtsgeldig is, is dat niet automatisch in het land waarmee u zaken doet. De Kamer van Koophandel legaliseert handtekeningen op allerlei soorten documenten, zoals contracten, paklijsten, fabrikantverklaringen, visumaanvragen en gezondheids-certificaten. 

Een legalisatie snel en eenvoudig digitaal regelen

Met het legaliseren van een handtekening verklaart de Kamer van Koophandel dat uw document is ondertekend met een 'wettige' handtekening. Een legalisatie kunt u eenvoudig digitaal aanvragen bij de Kamer van Koophandel met de software van Stratech. Binnen 30 min á 1 uur (maximaal 4 uur) na het insturen van uw documenten ontvangt u al een reactie van de Kamer van Koophandel op uw aanvraag. 

Na de goedkeuring kunt u het document, voorzien van een KvK Stempel & Handtekening, afdrukken bij u op locatie. Bij gezondheidscertificaten, analyse-certificaten en vergelijkbare documenten legt u simpelweg het originele document in uw kleurenprinter en drukt u hierop alleen de KvK Stempel & Handtekening af. Het legaliseren van documenten was nog nooit zo snel en eenvoudig!  

(Keten)legalisaties kosten u vaak onnodig veel tijd en geld

Voor sommige landen is het noodzakelijk dat uw exportdocumenten na de Kamer van Koophandel ook worden gelegaliseerd door bijvoorbeeld een Ambassade /Consulaat, BuZa, de Rechtbank of andere instanties. In de praktijk kan dit betekenen dat u een hele reeks handtekeningen en stempels nodig heeft van één of meerdere instanties voor één exportzending. Deze administratieve rompslomp kost u veel tijd en kan leiden tot een kostbare vertraging van uw exportzending.

Door een unieke samenwerking met Keith Export Services en Ambassade Diensten kan Stratech u volledig ondersteunen bij deze zogenoemde ketenlegalisaties.  U ontvangt uw exportdocumenten op dezelfde dag of eerst volgende werkdag op het gewenste retouradres voorzien van alle benodigde stempels en handtekeningen van de verschillende instanties. Dit bespaart u tijd en geld! 

Hier meer over weten?

Neem direct contact op met