Gebruiksvriendelijke software voor kredietverstrekking

Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem dat u in uw werk als kredietverstrekker en kredietbeheerder volledig ondersteunt. U kunt op eenvoudige wijze verschillende kredieten verstrekken zoals persoonlijke leningen en herfinancieringen, maar ook saneringskredieten en doorlopende kredieten worden volledig ondersteund.

Eenvoudig kredieten verstrekken

Bij een kredietaanvraag registreert u eenvoudig de schulden en bestedingsdoelen die betrekking hebben op de aanvraag. Op basis hiervan kunt u een proefberekening voor uw cliënt maken, zodat u direct inzicht kunt verschaffen in het krediet. Uiteraard wordt dit bij de cliënt geregistreerd; bij een akkoord kunt u eenvoudig de overeenkomst definitief maken mits u hiervoor gemachtigd bent. Tijdens het verstrekken van het krediet ziet u in één oogopslag het totale aflosschema. 

Bewaking van uw kredieten

Het aflosschema biedt u altijd een actueel inzicht in de status van de aflossingen. Dagelijks genereert het systeem aanmaningen; u houdt te allen tijde grip op de aanmaningen die u daadwerkelijk verstuurt. Daarnaast kunt u vanuit het aflosschema de betalingen eenvoudig verplaatsen naar een andere datum. Ook biedt Stratech Perspectief u de mogelijkheid om betalingsregelingen in te zetten. Het aflosschema blijft altijd actueel. 

Integratie met budgetbeheer en bewindvoering

Met de totaaloplossing Stratech Perspectief kunt u eenvoudig uw cliënt overdragen aan een andere dienstverlening zoals budgetbeheer. Indien een cliënt ook gebruik maakt van de dienst budgetbeheer, wordt het aflosschema digitaal overgedragen aan de budgetbeheerder. Zodra deze hierop akkoord geeft, worden de aflossingen in het reguliere budgetplan opgenomen. Ook wijzigingen van aflosschema's kunnen eenvoudig worden verwerkt.

Als budgetbeheerder houdt u het overzicht op al uw cliënten en cliëntgelden en kunt hier verantwoord mee om gaan. De financiën van uw cliënten heeft u volledig onder controle. Met ons unieke cliëntvolgsysteem wordt u continu op de hoogte gehouden van de actuele status van de cliënt. Lees meer over de voordelen van Stratech Perspectief voor budgetbeheerders of beschermingsbewindvoerders.

Digitale overdracht vanaf schuldhulpverlening

Indien u als schuldhulpverlener voorstelt een saneringskrediet in te zetten en hierop akkoord ontvangt van de schuldeisers, heeft u de mogelijkheid de regeling van de cliënt digitaal over te dragen aan de afdeling kredietverstrekking. De kredietverstrekker beschikt direct over de schuldenlijst en kan na het opstellen van een kredietovereenkomst en het verstrekken van het krediet de schuldeisers uitbetalen. 

Volledige ondersteuning van aflossing via automatische incasso

Indien u met uw cliënt afspraken heeft gemaakt over aflossing middels automatische incasso, zal de software u hierin volledig ondersteunen. De automatische incasso's worden verstuurd naar de bank, de bestanden die u terug krijgt worden ook volledig verwerkt door Stratech. In het geval van een afwijzing van de bank worden onder andere storneringen automatisch verwerkt. 

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze productpagina voor meer informatie of neem direct contact met ons op!

Hier meer over weten?

Neem direct contact op met