Wat willen wij voor jou betekenen?

Fundament voor kennisontwikkeling

Wij zijn een kennisintensieve organisatie en Kennispartner in Business voor onze klanten. Om jou als medewerker mee te laten groeien met de organisatie zijn kennisdeling en opleidingen van groot belang. Het is voor iedereen mogelijk om opleidingen te volgen. Daarnaast worden er voor de verschillende productgroepen regelmatig kennissessies en themameetings georganiseerd en wordt onze interne kennisbank continu uitgebreid.

Zorg voor onze medewerkers

We bieden jou als medewerker een uitdagende werkomgeving en een collegiale en informele werksfeer, waardoor je op een prettige manier je werk kunt doen en persoonlijk kunt blijven groeien. Om bij te dragen aan een informele werksfeer hebben we een personeelsvereniging (PV), die meerdere keren per jaar sociale activiteiten organiseert.  

We ondersteunen je bij het combineren van werk- en zorgtaken, om zodoende een juiste balans te vinden tussen je werk- en zorgsituatie. Daarnaast bieden wij in overleg flexibiliteit in werktijden. Ook bieden wij je, naast de mogelijkheid om in deeltijd te werken, de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken, afhankelijk van je functie en situatie. Voor een goed contact met collega's is aanwezigheid op kantoor uiteraard van belang.

We hebben aandacht voor de gezondheid van onze medewerkers. Ook de zorg voor later vinden wij belangrijk. Stratech biedt een goede pensioenregeling en stelt een bijdrage ten behoeve van het pensioen beschikbaar aan iedere deelnemende medewerker.