Stratech Perspectief: gebruiksvriendelijke software voor elke budgetcoach!

Wilt u als budgetcoach eenvoudig uw werkzaamheden kunnen registreren en overzicht houden op de status van uw cliënten? En wilt u vanuit dit systeem ook uw opdrachtgevers factureren? Voor een (tijdelijke) ondersteuning om de financiën van uw cliënten weer op orde te krijgen is onze softwareoplossing Stratech Perspectief uitermate geschikt!

Op basis van begrotingen in Stratech Perspectief kunt u uw cliënt coachen naar zelfredzaamheid op het gebied van financiën. U kunt afspraken met de cliënt overzichtelijk registreren en hieraan uw eigen acties en taken of die van de cliënt koppelen.  Zo kan de budgetcoach de cliënt eenvoudig begeleiden naar het zelf uitvoeren van het betalingsverkeer. 

Werkt u in opdracht van andere partijen? Factureer uw diensten als budgetcoach eenvoudig!

Met Stratech Perspectief kunt u eenvoudig de door u geleverde diensten factureren aan uw opdrachtgevers op basis van kosten/uren. Dit gebeurt geheel conform de contractafspraken die in de vorm van een contract zijn geregistreerd in de software. Onderdeel hiervan is de registratie van standaarduurtarieven die gelden. U kunt per cliënt registreren welke werkzaamheden u heeft uitgevoerd, bijvoorbeeld een adviesgesprek of intake. Geheel automatisch kunt u voor een vastgestelde periode overzichten genereren met de te factureren diensten. Dit kunt u verwerken in individuele facturen of verzamelfacturen. Uiteraard is de lay-out van deze facturen aan te passen aan uw wensen.

Hier meer over weten?

Neem direct contact op met