UT Challenge: finale event en innovatiemarkt

UT Challenge

Stratech heeft zich met trots als hoofdpartner verbonden aan de eerste editie van de UT Challenge: dé innovatiecompetitie voor alle studenten die studeren aan de University of Twente. Op dinsdag 13 juni vindt het finale event plaats, waarbij de deelnemers hun idee en/of prototype zullen pitchen en waarbij uiteindelijk een winnaar geselecteerd zal worden. Uiteraard is Stratech bij dit event aanwezig; wij zijn te bezoeken op de innovatiemarkt!

Wat is de UT Challenge?

De UT Challenge is een samenwerking tussen de Universtity of Twente en meer dan 20 toonaangevende bedrijven uit de regio Twente. Met behulp van de competitie daagt de universiteit haar studenten uit om hun innovatieve idee of prototype te pitchen, uit te werken in een businessplan en verder door te werken binnen het netwerk van de UT Challenge. 

Als hoofdpartner maakt Stratech deel uit van het netwerk van de UT Challenge. Dit netwerk is er om de deelnemende studenten te helpen om hun innovatieve idee verder te ontwikkelen. Zo worden er chatsessies, trainingen en workshopdagen georganiseerd om de deelnemers optimaal klaar te stomen voor hun eigen pitch op het finale event.