Relatiedag Stratech-RCS

Logo Dolfinarium

Op maandag 1 december is het weer zover, dan organiseert Stratech de relatiedag voor Stratech-RCS. Dit jaar krijgt onze relatiedag een extra feestelijk tintje, want deze oktobermaand bestaat Stratech 25 jaar. Dat vieren wij graag samen met u!

Locatie

De relatiedag zal dit jaar plaatsvinden op de magische locatie van het Dolfinarium te Harderwijk. We hebben een informatief programma voor u opgesteld waarnaast onze aanwezigheid bij een exclusieve trainingssessie met dolfijnen zal zorgen voor de nodige ontspanning!
 

Programma

De dag zal rond de middag beginnen met een uitgebreide lunch en zal om ongeveer 17.00 uur worden afgesloten met een hapje en een drankje.

Het exacte programma zullen wij binnenkort aan u doorgeven. Noteer deze middag alvast in uw agenda en meld u via onderstaand formulier direct aan voor de Relatiedag Stratech-RCS. 

Wij verzoeken u het formulier voor elke aanwezige persoon in te vullen. Indien u met de auto naar de relatiedag wilt komen, kunt u dit in het inschrijvingsformulier aangeven zodat wij parkeerkaarten voor u kunnen reserveren. De kosten voor de parkeerkaarten zullen wij voor onze rekening nemen. Indien u meerijdt met een collega, dit graag aangeven in het opmerkingenveld.

Aanmelden voor de relatiedag kan tot uiterlijk vrijdag 21 november.

Wij hopen u maandag 1 december te mogen verwelkomen zodat wij samen met elkaar een spetterende dag kunnen beleven!

Aanmelden Relatiedag Stratech-RCS