Nationaal Laboratorium Armoede en Schulden Nederland uit!

Schulden

Het Nationaal Laboratorium Armoede en Schulden Nederland uit! biedt een plek om ideeën uit te wisselen, te bespreken en beproeven. Op 1 december  verbindt Stichting EropAf! de kennis van ervaringsdeskundigen, met die van professionals, wetenschappers, beroepsgroepen en sectoren. Want er zijn nieuwe wegen nodig, dwars door de sectoren heen, samen met de mensen om wie het gaat zelf. Vanuit eigen kracht in plaats vanuit regels. Door anders te denken en anders te doen. Want dit laboratorium is de plek om nieuwe ideeën en aanpakken uit te wisselen, te bespreken en te testen. Stratech levert hier graag een bijdrage aan!

Sprekers zijn Correspondent-journalist Rutger Bregman en George van Houts, acteur en initiatiefnemer van theatergroep De Verleiders. Vervolgens gaat men aan de slag in labs met thema's als regelvrije bijstand, sociale incasso, ervaringsdeskundigheid, integraal werken en nog veel meer. 
 

Lab: Digitale hulpmiddelen - beter helpen met technologie

Hoe kunnen technologische hulpmiddelen, een digitaal kasboek, geautomatiseerde reminders etc. bijdragen aan een slimmere en effectievere aanpak van schulden? Marieke Zendman, Product Manager bij Stratech gaat hierover graag in gesprek met u en met diverse andere experts. 

Direct aanmelden

Het Laboratorium biedt met 16 verschillende workshops voor iedereen wat wils. Brainstormt u mee over een effectieve aanpak van schuldhulpverlening? Klik hier om u direct aan te melden.

Datum: donderdag 1 december
Locatie: De Buurtzaak, Amsterdam