Nationaal Douanecongres - Donderdag 12 oktober 2017

Containership

Het Nationaal Douanecongres is de jaarlijkse conferentie voor douanespecialisten, importeurs, exporteurs, inkopers en logistiek dienstverleners. Tijdens dit congres wordt u door een groot aantal sprekers geïnformeerd en geïnspireerd over uiteenlopende thema's. 

Congres vol inspirerende sprekers en themasessies

De 12e editie van het Nationaal Douanecongres staat volledig in het teken van de wereldmarkt in beweging. Zo wordt er stilgestaan bij de actuele ontwikkelingen op het gebied van douanezaken, wet- en regelgeving en de laatste jurisprudentie.

Het interactieve plenaire gedeelte wordt afgewisseld met diverse themasessies waarvan u er drie kunt kiezen. Zo kunt u onder andere een sessie volgen over: CETA, diverse btw-sessies, handelsakkoorden, Brexit, terugtredende overheid, classificatie.

Gratis 1-op-1-adviesgesprek met de experts van Stratech

Het Nationaal Douanecongres 2017 wordt gehouden op donderdag 12 oktober 2017 in het WTC Rotterdam. Ook Stratech is dit jaar als partner aanwezig. Op de website van het Nationaal Douanecongres vindt u meer informatie over dit evenement, de locatie, het programma en kunt u zich direct aanmelden. 

Gedurende het evenement kunt u tevens met de adviseurs van Stratech een 1-op-1-adviesgesprek inplannen. Met hun kunt u dan vrijblijvend van gedachten te wisselen over de uitdagingen binnen uw logistieke zendingenproces en de mogelijke oplossing(en) hiervoor. Graag ontmoeten wij u tijdens de 12e editie van het Nationaal Douanecongres. 

Klik hier voor de website van het Nationaal Douanecongres 2017