Kennisevent: Van Sagitta naar AGS Uitvoer

Douaneauto Onderkant

In 2016 vervangt de Douane het aangifte-systeem van Douane Sagitta Uitvoer (DSU) door AGS. Naast de systemen wordt ook de wetgeving aangepast. Het huidige Communautair Douane Wetboek (CDW) verandert vanaf 1 mei 2016 in de Union Customs Code, in Nederland ook wel bekend 
als het douanewetboek van de Unie (DWU).

Douanewijzigingen op komst, bent u er klaar voor?

Zowel de overgang van Sagitta naar AGS Uitvoer als de invoering van DWU, hebben direct impact op het logistieke proces van bedrijven die internationaal handel drijven. Wat betekent dit voor uw organisatie? Welke veranderingen in het aangifteproces zullen er plaatsvinden? En hoe kunt u zich voorbereiden op deze belangrijke douane-wijzigingen? Dit is slechts een greep uit de vragen waar u ongetwijfeld graag antwoord op wilt.

Gratis kennisevent over AGS en DWU

Stratech en Beurtvaartadres organiseren daarom voor alle exporteurs twee bijeenkomsten om u te informeren over de invoering van DWU en de overgang van Sagitta naar AGS Uitvoer. Sprekers van EVO, de Douane, Stratech en Beurtvaartadres zullen u tijdens deze middag uitgebreid informeren over beide douanewijzigingen. Dit is dé kans om al uw vragen beantwoord te krijgen! Het kennisevent vindt plaats op de volgende twee momenten:

  • Dinsdag 8 maart 2016 te Apeldoorn
  • Donderdag 10 maart 2016 te Den Haag

Schrijf u nu gratis in vóór dinsdag 1 maart 2016 

Wij heten u graag van harte welkom op ons kennisevent. Op www.ags-event.nl vindt u het volledige programma en kunt u zich direct inschrijven. Meld u nu gratis aan vóór dinsdag 1 maart 2016. Per sessie zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Geef u dus snel op, want vol is vol!

Klik hier om de website van dit kennisevent te bezoeken