Jaarconferentie 'De Aanpak van Problematische Schulden'

Congres

Op donderdag 8 december organiseert Kerckebosch de Jaarconferentie 'De Aanpak van Problematische Schulden'. De 19e editie heeft ruime aandacht voor de ontwikkelingen binnen het minnelijke en wettelijke traject, bij (overheids)schuldeisers en met betrekking tot uitkomsten en aanbevelingen uit recente onderzoeken. Stratech zal hierbij aanwezig zijn!

Schulden ontstaan steeds vaker door te hoge vaste lasten. Hierdoor staat  inmiddels ook de financiële situatie van gezinnen met schoolgaande kinderen en een modaal inkomen onder druk. Welke mogelijke oplossingen zijn er om het tij te keren? Tijdens het congres gaan diverse professionals waaronder drs. Gerjoke Wilmink, Directeur van het Nibud met elkaar in debat.

Stratech ook aanwezig!

Tijdens het congres demonstreren wij u graag onze totaaloplossing voor schuldhulpverleningbudgetbeheer en (Wsnpbewindvoering. Met onze flexibele en gebruiksvriendelijke software kunt u eenvoudig alle schuldhulpverleningsactiviteiten, voortvloeiend uit minnelijke en wettelijke trajecten registreren, ordenen en beheren.

Datum: donderdag 8 december 2016
Locatie: Hotel Postillion Bunnik

U kunt zich hier direct inschrijven voor het congres!