Bedrijvendagen Twente 2017

Bedrijvendagen Twente

Ontmoet ons Stratech Innovation Lab tijdens de Informatiemarkt op 2 maart 2017 en kijk of onze interessante (starter)functies, stage- en/of afstudeeropdrachten iets voor jou zijn!

Bedrijvendagen Twente 2017

Van 14 februari tot en met 23 maart aanstaande vinden de Bedrijvendagen Twente 2017 aan de Universiteit Twente plaats. Tijdens deze Bedrijvendagen wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds bevorderd.

Ontmoet het Stratech Innovation Lab tijdens de Carrièrebeurs

Onderdeel van de Bedrijvendagen Twente is de Carrièrebeurs op donderdag 2 maart aanstaande. Wij zullen hier ook met ons Stratech Innovation Lab aanwezig zijn. De Carrièrebeurs vindt plaats van 10:00 - 17:00 uur in de evenementenhal op het Ganzenveld. 

Stratech biedt gedreven studenten het gehele jaar door diverse interessante stage- en afstudeermogelijkheden. Hiervoor is het Stratech Innovation Lab opgericht: dé ontwikkelruimte voor creativiteit en innovatie! Klik hier voor de actuele opdrachten die individueel of in een team kunnen worden uitgevoerd. Sinds kort zijn ook onze (starters)functies op het Stratech Innovation Lab te vinden. Tot slot bieden wij je ook graag de vrijheid om zelf een opdracht te formuleren. Heb jij een goed idee? Maak dit aan ons kenbaar: wij verwelkomen nieuwe intitiatieven graag!

Afbeelding SIL website