Bedrijvendagen Twente 2016

Bedrijvendagen Twente

Ontmoet ons Stratech Innovation Lab tijdens de Informatiemarkt op 24 februari 2016 en kijk of onze interessante stage- en/of afstudeeropdrachten iets voor jou zijn!

Bedrijvendagen Twente 2016

Van 16 februari tot en met 24 maart aanstaande vinden de Bedrijvendagen 2016 aan de Universiteit Twente plaats. Tijdens deze Bedrijvendagen wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds bevorderd.

Ontmoet Stratech Innovation Lab tijdens de informatiemarkt

Onderdeel van de Bedrijvendagen Twente is de informatiemarkt op woensdag 24 februari aanstaande. Wij zullen hier ook met ons Stratech Innovation Lab aanwezig zijn. De informatiemarkt vindt plaats van 10:30 - 17:00 uur in de evenementenhal op het Ganzenveld. Je vindt ons op het Twenteplein.

Stratech biedt gedreven studenten het gehele jaar door diverse interessante stage- en afstudeermogelijkheden. Hiervoor is het Stratech Innovation Lab opgericht: dé ontwikkelruimte voor creativiteit en innovatie! Klik hier voor de actuele opdrachten die individueel of in een team kunnen worden uitgevoerd.

Daarnaast bieden wij je ook graag de vrijheid om zelf een opdracht te formuleren. Heb jij een goed idee? Maak dit aan ons kenbaar, want wij verwelkomen initatieven graag!

Afbeelding SIL website