Actualiteitencongres Schuldhulpverlening

Schuldhulpverlening

Op dinsdag 15 november vindt de 27e editie van het Actualiteitencongres Schuldhulpverlening plaats. Thema van deze editie is: "Verbetering toegankelijkheid van schuldhulpverlening". Uiteraard is ook Stratech dit jaar weer aanwezig, wij ontmoeten u daar graag!

Schuldhulp is hot en hip. Nog nooit hadden zovelen professioneel of als ervaringsdeskundige te maken met problematische schulden. In korte tijd verschijnen er dit jaar over dit onderwerp drie onderzoeken. Het eerste van de Nationale Ombudsman is recent al verschenen, het Ministerie van SZW volgt met de evaluatie van de Wet gemeentelijke schuldhulp en de Wetenschappelijk Raad voor het Regeringsbeleid onderzocht op abstracter niveau hoe schuldhulp in Nederland effectief kan worden geregeld.
 
Of u nu een schuldhulpverlener bent of een alleskunner uit het wijkteam, u heeft ook zelf hulp nodig om alle ontwikkelingen goed bij te houden en daarmee uw voordeel te doen. Tijdens het Actualiteitencongres Schuldhulpverlening wordt u in één dag op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen. 

Softwareoplossing van Stratech

Tijdens het congres demonstreren wij u graag onze totaaloplossing voor schuldhulpverleningbudgetbeheer en (Wsnpbewindvoering. Met onze flexibele en gebruiksvriendelijke software kunt u eenvoudig alle schuldhulpverleningsactiviteiten, voortvloeiend uit minnelijke en wettelijke trajecten registreren, ordenen en beheren.

Datum: dinsdag 15 november 2016
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

U kunt zich hier direct inschrijven voor het congres Actualiteiten Schuldhulpverlening!