Actualiteitencongres Schuldhulpverlening - 11 april

Schulden

'Hoe voorkom ik als schuldhulpverlener dat nieuwe schulden ontstaan?' - Dat is de kernvraag tijdens het Actualiteitencongres Schuldhulpverlening dat op 11 april plaats vindt. Stratech is als kennispartner ook aanwezig op het congres en ontmoet u daar graag! 

Een schuldhulpverlener wordt soms dol van alles wat zijn klanten met probleemschulden bedreigt. De klant verwacht een zinnig antwoord: wat gaat er gebeuren? Is er misschien nog iets aan te doen?

Tijdens het Actualiteitencongres krijgt u ook antwoord op al uw praktische vragen, bijvoorbeeld op het gebied van zorgverzekeringen, beslag roerende zaken en problematische incasso's. De documentaire 'Schuldig' brengt de complexiteit van schuldhulpverlening magistraal in kaart. De bekroonde makers ervan gaan graag op dit congres met u in discussie. Diverse sprekers, waaronder Nadja Jungmann en Erica Schruer behandelen de laatste ontwikkelingen in het veld van de schuldhulp en de juristerij daar omheen.

Stratech wederom aanwezig!

Tijdens het congres demonstreren wij u graag onze totaaloplossing voor schuldhulpverleningbudgetbeheer, (Wsnpbewindvoering en kredietverstrekking. Met onze flexibele en gebruiksvriendelijke software kunt u uw cliënt altijd goed volgen en financieel perspectief bieden.

Datum: dinsdag 11 april 2017

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

U kunt zich hier direct inschrijven voor het congres Actualiteiten Schuldhulpverlening!