icon
Logo

Intuïtieve software voor uw uitvoeraangiften

Bekijk de video en ontdek hoe u met Stratech Shipment eenvoudig zelf uitvoeraangiften kunt opmaken en indienen bij de Douane. Onze innovatieve softwareoplossing maakt uw dagelijkse werk makkelijker! Bestelt u Stratech Shipment vóór dinsdag 31 december 2019, dan betaalt u dit jaar (2019) géén abonnementskosten.

Gebruiksvriendelijke douanesoftware

Met Stratech Shipment kunt u eenvoudig al uw uitvoeraangiften opmaken en afhandelen. Op termijn zullen ook de douanestromen invoer, doorvoer en accijns beschikbaar komen in deze softwareoplossing. Bevat uw proces meerdere douanestromen en zoekt u hiervoor een passende oplossing? Maak dan kennis met onze software Stratech-SPS!

 

Innovatieve alles-in-één oplossing

Stratech Shipment is dé perfecte oplossing voor het verwerken van uw uitvoeraangiften. Indien gewenst kunt u met deze innovatieve software ook uw exportdocumenten opmaken en digitaal aanvragen bij de KvK. Stratech Shipment is modulair opgebouwd. U bepaalt dus zelf welke functionaliteit u wilt gebruiken.

Stapsgewijs uw uitvoeraangifte opmaken

Uitvoeraangiften opmaken en indienen bij de Douane is met Stratech Shipment kinderlijk eenvoudig. Stapsgewijs doorloopt u alle acties die nodig zijn voor het correct vullen van de aangifte. Ingevoerde gegevens worden automatisch door de software gecontroleerd op juistheid en volledigheid. Voldoet uw aangifte niet aan de gestelde eisen van Douane? Dan krijgt u hiervan een melding en wijst Stratech Shipment u op de velden die moeten worden aangepast.

Overzicht en grip op uw douaneproces

Pas na het doorvoeren van de correcties kunt u uw aangifte indienen bij de Douane. Dit alles voorkomt fouten in het aangifteproces. Op het overzichtelijke dashboard van Stratech Shipment kunt u de status van uw aangiften monitoren. Zijn de goederen vrijgegeven? Of komt er een fysieke controle? Is er alternatief bewijs nodig? Stratech Shipment laat het u direct weten en helpt u bij de juiste vervolgacties. Zo maken wij uw dagelijkse werk makkelijker!

Douanetrainingen

Stratech Shipment wordt aangeboden in combinatie met een douanetraining afgestemd op uw huidige werkwijze voor uitvoeraangiften (software of uitbesteed). Door middel van ons trainingsaanbod brengen wij uw douanekennis up-to-date en kunt u snel aan de slag.

Professionele servicedesk en kennisbank

Maakt u gebruik van Stratech Shipment, dan kunt u bij vragen altijd gebruik maken van onze kennisbank en gespecialiseerde servicedesk. In onze kennisbank vindt u antwoorden op uw meest voorkomende vragen, praktische informatie over de werking van Stratech Shipment en hoe u in voorkomende situaties dient te handelen. Onze servicedesk is bemand met enthousiaste professionals uit de praktijk die persoonlijke aandacht voor u hebben. Zij kennen uw proces, beantwoorden gebruikersvragen over Stratech Shipment en helpen u direct bij eventuele verstoringen.

Heeft u advies nodig met betrekking tot de inhoud van uw aangifte? Dan is de Nationale Douane Helpdesk of de im- en export servicedesk van onze partner Beurtvaartadres voor u het juiste aanspreekpunt.

Aantrekkelijk prijsmodel (pay-per-use)

Door het aantrekkelijke prijsmodel (pay-per-use) en de modulaire opbouw is Stratech Shipment geschikt voor elk bedrijf. Voor onze software betaalt u een vaste prijs per jaar. Daarnaast neemt u bij Stratech een bundel met credits af die past bij uw verbruik. Hoe groter de bundel die u kiest, des te lager wordt de prijs per document of aangifte. Wanneer de ingekochte bundel bijna op is, dan kunt u via onze software eenvoudig een nieuwe bestellen. Daarnaast kunt u in Stratech Shipment kosteloos en onbeperkt extra gebruikers en BV's aanmaken.

 

Stap 1 - Selecteer uw Shipment startpakket

Via ‘Bereken hier uw prijs’ komt u bij het startpakket dat past bij uw behoefte. U geeft daarbij aan waarvoor u een oplossing zoekt. Alleen voor douaneaangifen, of misschien ook voor uw KVK-aanvragen? Wij tonen u vervolgens het juiste Shipment startpakket en de prijs die daarbij hoort. U kunt vervolgens dit aanbod naar uzelf mailen of direct uw bestelling bij Stratech plaatsen. 

Stap 2 - Ingebruikname van Stratech Shipment

Stratech Shipment is volledig webbased en direct klaar voor gebruik. U hoeft dus niks te installeren! Afhankelijk van de oplossing die u zoekt (KVK en/of Douane) en de huidige werkwijze van uw organisatie, moet u misschien nog wel een registratie bij de Douane doen of een QuoVadis softcertificaat bestellen. Kiest u voor Stratech Shipment, dan helpen wij u graag dit te regelen. Zo ontzorgen wij u volledig!

1 - Hoelang duurt het voordat de software klaar is voor gebruik?
Stratech Shipment is direct klaar voor gebruik, mits u al de registratie bij de Douane en/of het QuoVadis softcertificaat voor de digitale afgifte van KVK exportdocumenten heeft geregeld. U dient anders rekening te houden met een doorlooptijd van twee á drie werkdagen.

 2 - We willen alleen een softwareoplossing voor de Douane, kan dat?
Ja. Stratech Shipment is modulair opgebouwd. Hierdoor kunt u dus zelf bepalen welke functionaliteiten u wilt gebruiken. De software kan zodoende ook alleen worden ingezet voor de Douane, KVK of voor beide.

3 - Is Stratech Shipment te gebruiken voor meerdere BV's?
Ja. Eén Stratech Shipment licentie kunt u inzetten voor één of meerdere BV's. Het is wel belangrijk om vooraf na te denken over de gewenste situatie. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met Stratech.

4 - Wat zijn de systeemeisen voor Stratech Shipment?
Stratech Shipment is volledig webbased en dus online te gebruiken. U heeft alleen een webbrowser nodig zoals Edge, Google Chrome of Firefox. Er is geen installatie voor nodig!

90% van onze klanten waardeert Stratech Shipment met een 8,5 of hoger

De voordelen op een rij

  • Eén oplossing voor Douane en KVK

  • 100% webbased | direct en overal beschikbaar

  • Stapsgewijs documenten en aangiften opmaken

  • Modulair opgebouwd, u beslist wat u wilt gebruiken

"Stratech Shipment Douane onderscheidt zich door gebruiksgemak en de snelheid waarin aangiftes op te maken zijn."

Dennis Riezebosch

ROC Kampen Exploitatie B.V.

De voordelen op een rij

  • Intuïtieve en gebruiksvriendelijke software

  • Controle op inhoud en volledigheid

  • Totaaloplossing voor uw zendingenproces

  • Aantrekkelijk prijsmodel (pay-per-use)

"Gebruiksvriendelijk, het online gemak en de moderne uitstraling maakt het dat wij als HP Valves enthousiast zijn over het gebruik van Stratech Shipment"

Fredericke Everink

HP Valves B.V.

Ervaringen van onze gebruikers

Sinds 1989 ontwikkelt Stratech innovatieve software voor bedrijven die internationaal handelen. Met onze kennis en software maken wij uw werk makkelijker! Benieuwd hoe Stratech andere exporteurs en importeurs ondersteunt bij het optimaliseren van hun logistieke zendingenproces? Wij laten hen graag aan het woord.

Bekijk alle cases
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder

img
Rogier RoeradeAccount Manager