icon
Logo

Mr. Shipment: "Zo maken wij uw werk makkelijker!"

De logistieke wereld is hectisch. Orders die nog snel even de deur uit moeten, een fysieke douanecontrole die niet was voorzien of een container die vaststaat aan de grens als gevolg van foutieve documentatie. Door snel te schakelen en omdat u een kei bent in organiseren, blijft alles soepel lopen en gaan de orders op tijd weg. Maar u vraagt zich wel eens af: “Zou mijn werk niet efficiënter en eenvoudiger kunnen? Dat kan zeker! Bekijk onze video, Mr. Shipment legt uit hoe wij uw dagelijkse werk makkelijker kunnen maken. Of lees verder over de verschillende onderdelen op gebied van export waarvoor Stratech een oplossing biedt.

KvK | Exportdocumenten
Douane | Uitvoeraangiften
NVWA | Client-Export
Havens | Portbase / e-Balie
Documenten | CMR, ATR, DGD
Rederijen | INTTRA

Software voor exporteurs

  • Eén totaaloplossing voor export

    Vanuit één systeem bieden wij voor alle onderdelen van uw exportproces een oplossing

  • Slimmer en efficiënter werken

    Alle administratieve handelingen die nodig zijn voor export sneller, beter en efficiënter uitvoeren

  • Tijd en geld besparen

    Doordat u werkt met één geïntegreerde oplossing bespaart u veel tijd, geld en voorkomt u fouten

Brochure downloaden

Ontdek de voordelen voor uw exportproces

Doorgaans wordt er voor alle administratieve handelingen die horen bij export gewerkt met verschillende tools, MS Office of worden bepaalde activiteiten uitbesteedt. Echter zorgt dit ervoor dat gegevens over uw zending op meerdere plekken (handmatig) moeten worden ingevoerd, er kostbare tijd in de orderwerkingsproces verloren gaat en informatie over de zending versnipperd is opgeslagen. Dat kan beter! Om het werk van exporteurs makkelijker te maken heeft Stratech een geïntegreerde softwareoplossing ontwikkeld voor alle documenten en aangiften die horen bij de zending. Benieuwd welk voordelen u kunt realiseren binnen uw exportproces? Download dan vrijblijvend onze brochure. 

Brochure downloaden
Andere exporteurs die al werken met Stratech
hero

Neem contact op

Meer weten over de oplossingen van Stratech of wilt u graag in contact met ons komen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder!

img
Rogier RoeradeAccount Manager