icon
Logo

Certificaten voor export aanvragen via e-CertNL

E-CertNL (CLIENT Export) is het systeem van de NVWA voor het indienen van inspectie-aanvragen en voor de (elektronische) afgifte certificaten door keuringsdiensten, voor de levensmiddelbranche en alle veterinaire en fytosanitaire sectoren. Voordat u als exporteur beschikt over de juiste documentatie zult u de keuringsdienst moeten voorzien van informatie over uw exportzending. Deze gegevens worden meestal handmatig ingetypt op de webportal van e-CertNL. Als gevolg van deze werkwijze gaat er veel kostbare tijd verloren en neemt de kans op fouten sterk toe. Om het verwerken van uw exportzending makkelijker te maken heeft Stratech haar software gekoppeld aan e-CertNL.   

 

 

Software voor e-CertNL

Ontdek de mogelijkheden van onze software voor het efficiënt en snel inschieten van uw aanvragen in CLIENT. Hierdoor wordt het handmatig overtypen van gegevens op de webportal van de NVWA overbodig. Met Stratech-SPS heeft u één oplossing voor al uw im-/exportactiviteiten.

Lees hier verder

Software voor e-CertNL (CLIENT) van de NVWA

Met de software van Stratech worden de gegevens uit andere systemen (ERP, WMS) hergebruikt om te komen tot de juiste en automatische vulling van uw aanvraag in e-CertNL. Dit alles zonder handmatig typewerk. Na het uploaden van alle gegevens kunt u met één druk op de knop alle informatie via e-CertNL digitaal doorsturen naar de keuringsdienst. Met dezelfde gegevens kunt u gelijk ook alle andere documenten en aangiften opmaken die horen bij de zending. Dit voorkomt fouten en zorgt ervoor dat u efficiënter gaat werken, waardoor u veel tijd en geld gaat besparen.

Brochure downloaden

De voordelen op een rij

  • Geen handmatig typewerk meer in e-CertNL

  • Gegevens snel doorsturen naar uw keuringsdienst

  • Overzicht over alle inspectie- en certificaat aanvragen

  • Grip en controle over al uw exportzendingen

"In dit vakgebied is Stratech redelijk uniek. Er zijn weinig partijen in de markt die het hele scala aan exportprocessen in één softwaresysteem hebben geïntegreerd."

Lees verder

Ruben Olthuis

Aviko

Een passende oplossing voor elke sector

Door de software van Stratech behoort het handmatig overtypen van gegevens op de webportal van e-CertNL voorgoed tot het verleden. Of u nu als bedrijf actief bent de fytosanitaire sector: zaaizaden, bloembollen, groente & fruit, bomen & jonge planten, snijbloemen, pootaardappelen en alle overige fytosanitaire producten. Of binnen de veterinaire sector: zuivel, vlees- & vleesproducten, diervoerders, vis- & visproducten, levende have, exportverklaringen en alle overige veterinaire producten. Stratech biedt voor elke sector een passende oplossing die perfect aansluit bij uw logistieke proces. 

 

Meer over Stratech-SPS
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Rogier RoeradeAccount Manager
img
Bram GroenerAccount Manager