icon
Logo

Exportcertificaten aanvragen via e-CertNL

E-CertNL (CLIENT Export) is een systeem van de NVWA waarin je inspectie-aanvragen en afgifte van exportcertificaten regelt. Om de juiste documentatie voor je exportzending te ontvangen, verstuur je de informatie over jouw zending naar de keuringsdienst. Dit is foutgevoelig en kost veel tijd, omdat je dit meestal handmatig moet intypen in het webportal van e-CertNL. Om sneller en eenvoudiger exportzendingen te verwerken, hebben wij onze software gekoppeld aan e-CertNL. Door deze koppeling voorkom je fouten en werk je efficiënter. 

Automatiseer e-CertNL aanvragen met software

Met onze softwareoplossing Stratech-SPS verwerk je snel en efficiënt aanvragen in CLIENT voor al jouw import- en exportactiviteiten. De software haalt de benodigde gegevens uit andere systemen (ERP en WMS) en vult dit automatisch in voor jouw aanvraag in e-CertNL. Dat bespaart je veel handmatig typwerk in het webportal van de NVWA. Na het uploaden van alle gegevens, stuur je met één druk op de knop alle informatie digitaal naar de keuringsdienst. En het fijne is: met dezelfde gegevens kun je gelijk ook andere documenten en aangiften opmaken die bij jouw zending horen. Zo werk je foutloos én bespaar je tijd.

Lees hier verder

De voordelen op een rij

  • Geen handmatig typwerk meer in e-CertNL

  • Snel gegevens doorsturen naar de keuringsdienst

  • Alle inspectie- en certificaataanvragen overzichtelijk

  • Grip en controle over al jouw exportzendingen

"In dit vakgebied is Stratech redelijk uniek. Er zijn weinig partijen in de markt die het hele scala aan exportprocessen in één softwaresysteem hebben geïntegreerd."

Lees verder

Ruben Olthuis

Aviko

Dé software voor elke exporterende sector

Met de software van Stratech is het handmatig overtypen van gegevens verleden tijd. In welke sector je ook actief bent, wij bieden elke sector een passende oplossing die perfect aansluit bij het logistieke proces.

 

Meer over Stratech-SPS
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wil je graag een gratis demo inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen je graag verder.

img
Rogier RoeradeAccount Manager
img
Bram GroenerAccount Manager