icon
Logo

Digitaal uw certificaten aanvragen bij de NVWA

De NVWA bewaakt als toezichthouder de voedselveiligheid, dier- en plantgezondheid alsmede de exportpositie van onze agrarische sector. Aan de hand van inspecties en keuringen wordt door deze instantie gecontroleerd of producten voldoen aan alle gestelde eisen. Ook binnen het import-/exportproces voert de NVWA actief controles uit op veiligheid en gezondheid. Om haar taak goed te kunnen uitvoeren moet u als importeur of exporteur alle informatie over uw zending verplicht elektronisch aanleveren via het systeem CLIENT (e-CertNL) bij de keuringsdienst. Om dit werk makkelijker te maken heeft Stratech een koppeling gemaakt tussen haar software en CLIENT.

Exportcertificaat (e-CertNL)

De USP's van Stratech

 • Slimmer en efficiënter werken

  Door onze software wordt het handmatig overtypen van gegevens in CLIENT overbodig

 • Alles-in-één softwareoplossing

  Eén geïntegreerde oplossing voor CLIENT en al uw andere import-/exportactiviteiten

 • Grip en controle over uw zendingen

  Snelle en eenvoudige uw aanvragen inschieten bij CLIENT en monitoren vanuit één overzicht

SOFTWARE VOOR NVWA
De USP's van Stratech

Certificaten in CLIENT niet tikken, maar klikken!

Het systeem CLIENT van de NVWA bestaat uit een gedeelte voor import en export. U kunt ervoor kiezen alle benodigde gegevens handmatig in te voeren op de webportal van de NVWA. Dit is echter zeer tijdrovend en foutgevoelig. Om dit proces efficiënter en beter beheersbaar te maken heeft Stratech haar software gekoppeld aan zowel CLIENT Import als CLIENT Export. Hierdoor kunnen gegevens uit andere systemen (ERP, WMS) worden hergebruikt om te komen tot de juiste en automatische vulling van al uw aanvragen in CLIENT. Tegelijkertijd kunt u met dezelfde gegevens ook alle andere documenten opmaken die de zending begeleiden. Dit verlaagd de kans op fouten en scheelt u veel tijd. Zo simpel kan het zijn!

Voordelen van onze software

 • Geen handmatig invoer meer in CLIENT

 • Foutreductie door gegevens te hergebruiken

 • Aanvragen in CLIENT automatisch verwerken

 • Grip op al uw import-/exportzendingen

"In dit vakgebied is Stratech redelijk uniek. Er zijn weinig partijen in de markt die het hele scala aan exportprocessen in één softwaresysteem hebben geïntegreerd."

Lees verder

Ruben Olthuis

Aviko

100% grip en controle over uw zendingen

Naast het correct opmaken van alle import-/exportcertificaten is het ook belangrijk om altijd inzicht te hebben in status van uw aanvraag. Bij handmatig invoer zult u hiervoor moeten inloggen voor de webportal van CLIENT. Hierdoor ontbreekt het u aan een goed overzicht. Met behulp van de software van Stratech wordt ook het monitoren van uw aanvragen in CLIENT een stuk makkelijker. Op één overzichtelijk dashboard ziet u de actuele status van al uw aanvragen. Dreigt er een incident, bijvoorbeeld een afgekeurde aanvraag, dan wordt u hierover door de software tijdig en proactief geïnformeerd. U reageert dus altijd proactie en blijft u controle houden over uw zendingenproces. 

 

Shipment Processing Software

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie

Ontwikkelingen en het laatste nieuws

Stratech is dé kennispartner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Wij houden u proactief op de hoogte van het laatste nieuws, wijzigingen in wet- & regelgeving en nieuwe innovaties in de logistieke sector. Wilt u rechtstreeks op de hoogte worden gehouden? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle nieuwsberichten
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Bram GroenerAccount Manager
img
Mike DuivenbodeAccount Manager