icon
Logo

Digitaal certificaten aanvragen bij de NVWA

De NVWA bewaakt als toezichthouder de voedselveiligheid, dier- en plantgezondheid en de exportpositie van de agrarische sector. Met inspecties en keuringen controleert de NVWA of alle producten voldoen aan de gestelde eisen. Ook voert de NVWA binnen het import- en exportproces controles uit op veiligheid en gezondheid. Het is voor iedere importeur of exporteur verplicht om elektronisch de zending aan te geven bij de keuringsdienst via het systeem CLIENT (e-CertNL). Om dit proces makkelijker te maken hebben we een koppeling gemaakt tussen onze software en CLIENT.

Exportcertificaat (e-CertNL)

Software voor NVWA

Stratech-SPS is dé oplossing voor al jouw import- en exportactiviteiten. Ontdek de mogelijkheden van onze software voor het efficiënt en snel inschieten van aanvragen in CLIENT.

Lees hier verder

Gezondheidscertificaten aanvragen in CLIENT

Het systeem CLIENT van de NVWA bestaat uit een gedeelte import en export. Het handmatig invoeren van alle benodigde gegevens in het webportal van de NVWA is tijdrovend en foutgevoelig. Door Stratech software te koppelen aan zowel CLIENT import als CLIENT export, maken wij dit proces beheersbaar en efficiënt. De benodigde gegevens worden automatisch uit andere systemen (ERP en WMS) gehaald en ingevuld voor jouw aanvragen in CLIENT. Tegelijkertijd kun je met dezelfde gegevens ook alle andere documenten opmaken die de zending begeleiden. Zo regel je snel én eenvoudig al jouw gezondheidscertificaten.

Brochure downloaden

Voordelen van onze software

  • Bespaar tijd en werk door automatisering

  • Verklein de kans op fouten door gegevens te hergebruiken

  • Verwerk automatisch aanvragen in CLIENT

  • Al jouw import en exportzendingen in één overzicht

"In dit vakgebied is Stratech redelijk uniek. Er zijn weinig partijen in de markt die het hele scala aan exportprocessen in één softwaresysteem hebben geïntegreerd."

Lees verder

Ruben Olthuis

Aviko

Overzicht en controle over jouw zendingen

Naast het correct opmaken van alle import- en exportcertificaten, is het belangrijk om altijd inzicht te hebben in de status van jouw aanvragen. Met behulp van de software van Stratech monitor je eenvoudig jouw aanvragen in CLIENT. In het overzichtelijke dashboard zie je de actuele status. Daarnaast informeert onze software je tijdig en proactief over mogelijke incidenten, bijvoorbeeld bij een afgekeurde aanvraag. Zo houd jij controle en het overzicht over al jouw zendingen.

Meer over Stratech-SPS
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wil je graag een gratis demo inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen je graag verder.

img
Tessie BerendsAccount Manager
img
Rogier RoeradeAccount Manager