icon
Logo

Gratis whitepaper | Grip op export zendingen met Letters of Credit

De salesafdeling van uw onderneming heeft net een mooie deal gesloten met een nieuwe klant in het buitenland. Naast het goed uitvoeren van de order en het vaststellen van de leveringsconditie, wilt u uiteraard ook de zekerheid hebben dat er wordt betaald. Om problemen omtrent de betaling te voorkomen wordt er tijdens de contract-besprekingen gekozen voor een Letter of Credit. Hoewel betalingsrisico’s door dit instrumenten worden beperkt, heeft de inzet ervan direct impact op alle afdelingen die betrokken zijn bij het verwerken van de order.

Praktische handvatten om uw interesse processen beter te stroomlijnen

In deze gratis whitepaper van Stratech en STS Trade Solutions wordt inzichtelijk gemaakt hoe de zending onder een Letter of Credit (of andere vormen van documentaire betalingen) zich door een organisatie heen beweegt, waar de risico's zich voordoen vanuit het contract en welke rol de diverse afdelingen spelen bij het voorkomen van problemen in het order-to-cash-proces. Ook krijgt u praktische tips en handvatten om meer grip te krijgen over dit complexe proces.

Download hier uw gratis whitepaper

In deze whitepaper krijgt u tips en handvatten om uw proces beter te stroomlijnen en om meer grip te krijgen op LC-zendingen.

Downloaden

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#