icon
Logo

Efficiënter exporteren over zee [webinar]

Exporteer je regelmatig goederen over zee naar een land buiten de Europese Unie? 

Dan mag je dit webinar van Stratech en Portbase niet missen!

  • Datum:        29 november & 8 december
  • Tijdstip:      10:00 - 10:45 uur
  • Kosten:       Gratis
  • Locatie:      Online
Upcoming Webinar -

Webinar in samenwerking met Portbase, schrijf je nu in!

Gebrek aan personeel, de torenhoge inflatie en de spanningen op het wereldtoneel zetten onze export onder druk. Omgaan met al deze ontwikkelingen vereist dat je (nog) slimmer en efficiënter gaat werken.

Maar waar kan jij als exporteur een extra tijds- en kostenbesparing realiseren als het gaat om zeevracht? In dit webinar maken Stratech en Portbase de belangrijkste knelpunten bij het exporteren via de zee inzichtelijk en geven waardevolle tips voor het efficiënter maken van dit proces.  

Of je de export nu zelf regelt of laat verzorgen door een logistiek dienstverlener, voor ieder bedrijf is er winst te behalen. Schrijf je dus nu gratis in voor dit webinar van Stratech en Portbase!

> Schrijf je nu in!

Praktische informatie

In dit webinar krijg je van Patrick Bekhuis (Stratech) en Peter Vink (Portbase) uitleg over het efficiënter maken van jouw exportproces over zee.

Voor wie

  • Verladers / handelaren die exporteren over zee naar landen buiten de EU. Het maakt niet uit of je de export nu zelf regelt of laat verzorgen door een logistiek dienstverlener. 

Inhoud webinar

  • In dit webinar behandelen we het exportproces van order t/m het afleveren van de goederen op de plaats van bestemming gefocust op de vervoersmodaliteit zeevracht. Daarbij maken we mogelijke knelpunten inzichtelijk en geven praktische tips over hoe dit proces te verbeteren.

 

Over de experts die dit webinar geven

Peter Vink | Sales Manager bij Portbase

Peter is al 7 jaar bij Portbase verantwoordelijk voor het contact met Freight Forwarders, Shippers en Partners. Portbase is het digitale platform voor het uitwisselen van informatie in de Nederlandse havens met meer dan 5.500 leden en 40 verschillende services.

Patrick Bekhuis | Consultant bij Stratech

Patrick adviseert al 3 jaar bedrijven over het slimmer en efficiënter inrichten van het import- en exportproces. Door zijn kennis en ervaring als consultant weet hij als geen ander waar de kansen voor verdere procesoptimalisatie liggen.

> Schrijf je nu in!