icon
Logo

Whitepaper | Van GPA / SPA naar het nieuwe douanesysteem DMS

Omdat de Geautomatiseerde en Schriftelijke Periode Aangifte (GPA / SPA) op meerdere punten niet voldoet aan de eisen van het Douanewetboek van de Unie, is de Nederlandse Douane begonnen met het uitfaseren van deze aangifteystemen. GPA/SPA-vergunninghouders zullen vóór 1 januari 2023 moeten overstappen naar het nieuwe Douane Management Systeem (afgekort: DMS).

Van GPA en SPA naar DMS, hoe pakt u dat als aangever slim aan?

De tips in deze whitepaper zijn bedoeld voor aangevers die nu gebruik maken van de Geautomatiseerde en Schriftelijke Periode Aangifte (GPA en SPA) en die zich goed willen voorbereiden op de overgang naar DMS. Heeft u een vraag naar aanleiding van onze whitepaper of wilt u de impact van deze douanewijziging op uw organisatie weten? Neem dan gerust contact op met de douanespecialisten van Stratech. 

Download hier uw gratis whitepaper

In deze whitepaper krijgt u tips en handvatten voor een succesvolle overgang van GPA en SPA naar het nieuwe DMS.

Downloaden

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#