icon
Logo

Training KVK oorsprongsdocumenten en legalisaties

Waarom en wanneer heeft u een oorsprongsdocument of legalisatie nodig? Wat is (preferentiële) oorsprong? Onder welke voorwaarden mag u gebruik maken van een EUR.1 of EUR-MED certificaat? Welke bewijsstukken dienen te worden overlegd? Voor medewerkers die te maken krijgen (of hebben) met het aanvragen en controleren van deze documenten, en die gebruik (gaan) maken van Stratech Shipment is de training KVK oorspongsdocumenten en legalisaties uitermate geschikt.

Online Training -

In een dagdeel wordt uw kennis namelijk door onze specialisten getoetst, verrijkt met de actualiteit en wordt u bijgepraat over belangrijke wijzigingen, zoals: de gevolgen van de Brexit en de nieuwe EU-VK deal voor oorsprong. Na afloop is uw kennis met betrekking tot oorsprong weer volledig up-to-date.

Inhoud van deze training
  • Welke oorsprongsdocumenten zijn er en wat zijn de verschillen;
  • Hoe bepaal ik de (preferentiële) oorsprong van mijn goederen;
  • Wat betekent de nieuwe EU-VK deal voor oorsprong;
  • Welke bewijslasten overleggen - in eigen bedrijf vervaardigd of door leverancier;
  • De juiste vulling en correcte afhandeling met behulp van Stratech Shipment;
  • Tips en de mogelijkheid tot het stellen van vragen. 

Een ander belangrijk aspect is de inbreng van (eigen) praktijkcases. Hoe zat het ook alweer met bewijslast? Wat zijn veelvoorkomende fouten en hoe kunt u die voorkomen? Tijdens zal onze trainer u praktische tips geven aan de hand van concrete voorbeelden. Hierdoor zal het werken met Stratech Shipment voor u nog eenvoudiger worden.

Praktische informatie

Voor de training KVK oorsprongsdocumenten en legalisaties betaalt u eenmalig € 262,00 per persoon. Om uw gezondheid en die van onze medewerkers te waarborgen verzorgen wij deze training uitsluitend online.

Onze trainingskalender

De training KVK oorsprongsdocumenten en legalisaties wordt gegeven op verschillende data. Deze online training duurt van 13:15 uur tot 17:00 uur. Ga voor een volledig overzicht met alle data waarop u deze training kunt volgen naar onze inschrijfpagina. U kunt zich uiterlijk tot 10 dagen voor de startdatum inschrijven. 

Inschrijven voor deze training!

Klik op de onderstaande button voor een overzicht met alle data waarop deze training wordt gegeven én om u direct in te schrijven!

Nu inschrijven