icon
Logo

Training KVK oorsprongsdocumenten en legalisaties basis

Ga je zelfstandig oorsprongsdocumenten en legalisaties met Stratech Shipment verwerken? Wil je weten hoe je de documenten invult en welk document je in welke situatie nodig hebt? Dan is deze online basistraining precies wat jij nodig hebt.

Op deze pagina vind je alle informatie over de inhoud, prijs en trainingslocatie. Ook zie je de data waarop deze training wordt gegeven. Schrijf je eenvoudig in via het inschrijf-formulier onderaan deze pagina.

Online training -

Inhoud van de training

In deze training verrijken we jouw kennis met alle informatie die je nodig hebt om de KVK documenten op de juiste manier in te vullen en aan te vragen. Je leert via praktijkvoorbeelden oorsprongsdocumenten en legalisaties op te maken en te verwerken met Stratech Shipment. 

Hiervoor mag je jouw eigen voorbeelden meenemen. De trainer geeft op basis hiervan praktische tips: Hoe zat het ook alweer met bewijslast, wat zijn veelvoorkomende fouten en hoe kan je die voorkomen? 

Na afloop van de training weet je:

  • Wat de KVK voor je kan betekenen;
  • Welke oorsprongsdocumenten er zijn en wat de verschillen zijn;
  • Hoe jouw documenten foutloos in te vullen en af te handelen met Stratech Shipment.
Praktische informatie

  • Locatie: deze training geven we online
  • Tijd: de training duurt 2 uur (09:00 – 11:00 uur)
  • Prijs: € 149,00 excl. BTW per deelnemer
Onze trainingskalender

De basis training KVK oorsprongsdocumenten wordt gegeven op verschillende data. Ga voor een volledig overzicht met alle data waarop je de trainingen kan volgen naar onze inschrijfpagina.

Je kan je tot uiterlijk 10 dagen voor de startdatum van de training inschrijven.