icon
Logo

Subsidie voor MKB-bedrijven die willen digitaliseren

Door een nieuw overheidsinitiatief is het voor sommige bedrijven mogelijk om subsidie te krijgen op de aanschaf van onze innovatieve software en diensten.

Dus wil je jouw import-/exportproces efficiënt automatiseren, grijp dan nu je kans! In dit artikel leggen we uit wat deze subsidie precies inhoudt en wat je er mee kan. 

Nieuw overheidsinitiatief: Mijn Digitale Zaak

Om jouw bedrijf te laten groeien, is het belangrijk dat je zo efficiënt mogelijk werkt. Bedrijven die namelijk hun processen slim automatiseren en digitaliseren, werken efficiënter en zijn vaak winstgevender. Om dit te stimuleren zijn INretail, KVK, MKB-Nederland, RVO en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat het nieuwe initiatief ‘Mijn Digitale Zaak’ gestart.

Het totale budget voor dit initiatief is 1.7 miljoen euro. Met deze subsidie kan je technologie aanschaffen of advies inwinnen om de mate van automatisering en digitalisering binnen jouw bedrijf te verbeteren. En, goed nieuws! Stratech is één van de aangesloten partners.

Deze subsidie is voor MKB-bedrijven die over het laatste afgesloten boekjaar 2 tot 50 werknemers in dienst hadden en waar de jaaromzet maximaal 10 miljoen euro is.

Mogelijkheden van deze subsidieregeling

De subsidie vergoedt 50% van de offerteprijs tot een maximum van € 2.500,00, waarvan maximaal € 500,00 voor advies. Wordt de subsidie door RVO aan jouw bedrijf toegekend, dan moet je binnen 3 maanden de gesubsidieerde producten of diensten afnemen.

Onder de subsidie valt ook de aanschaf van software, advies of implementatiekosten. Wacht dus niet langer en start vandaag nog met het efficiënter maken van jouw import-/exportproces door middel van onze innovatieve software en diensten. Voorbeelden waar je mogelijk subsidie op ontvangt zijn:

Software van Stratech voor ...

Diensten van ons, zoals ...

  • Ondersteuning bij realiseren een koppeling
  • Training op gebied van Douane
  • Advies over DMS 4.0

Beoordelen van de subsidieaanvragen is gestart

Wil je gebruik maken van deze subsidieregeling, wees er dan snel bij! Jouw aanvraag kan je alleen indienen van 22 juni 2022 (09:00 uur) tot en met 30 november (17:00 uur) bij RVO. Heb je specifieke vragen over de subsidie of het aanvraagproces? Mail dan naar: mijndigitalezaak@rvo.nl.

Meer weten over dit artikel?

Wil je meer weten over dit nieuwsbericht? Neem dan contact op met ons. Wij helpen je dan graag verder!

Neem contact op

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#