icon
Logo

Stratech lanceert nieuwe software voor Douane en KvK

Met gemak en eenvoud als belangrijkste uitgangspunten, lanceert Stratech met trots haar nieuwste exportapplicatie, genaamd: Stratech Shipment.

Met deze innovatieve, online oplossing kunnen bedrijven eenvoudig zelf hun uitvoeraangiften indienen bij de Douane én digitaal communiceren met de Kamer van Koophandel (KvK).

De nieuwe software wordt aangeboden in combinatie met een nieuw dienstenpakket, die bestaat uit: douanetrainingen, een online kennisbank en ondersteuning door een professionele servicedesk. Deze worden aangeboden in aantrekkelijke startpakketten. Hierdoor worden bedrijven volledig ontzorgt en kunnen ze snel en met up-to-date kennis hun exportproces optimaal laten verlopen.

Exportsoftware die het dagelijkse werk makkelijker maakt!

Stratech Shipment werkt erg intuïtief, doordat eenvoud en gebruiksgemak centraal staan. Geen overvolle overzichten of ingewikkelde menu’s, maar één overzichtelijk startscherm met visuele tegels en heldere informatie. Bedrijven die mee hebben gedaan aan de pilot onderschrijven dit gebruiksgemak:

  • KAWE BV: “Wij zijn zeer tevreden over Stratech Shipment. De software is heel toegankelijk en eenvoudig om mee te werken doordat je stapsgewijs alle documenten opmaakt. Kortom, wat ons betreft is Stratech zeer prettig in het gebruik”. 
  • ROC Kampen Exploitatie: “Stratech Shipment onderscheidt zich door gebruiksgemak en de snelheid waarin aangiftes op te maken zijn”.
  • Tyco Building Services Products: "Wij waren aangenaam verrast door de snelheid, gebruiksvriendelijkheid en het gemak van Stratech Shipment. Ook dat de software volledig online is werkt erg prettig”. 

Stratech Shipment | Uw eigen digitale assistent 

Stratech Shipment helpt bij het correct vullen van alle documenten en aangiften. Het is volledig taak gestuurd: stap voor stap begeleidt het gebruikers – als een digitale assistent – door het hele proces. Zo worden bijvoorbeeld ingevoerde gegevens automatisch gecontroleerd op juistheid en volledigheid. Pas nadat een correctie is doorgevoerd kan het document worden aangeboden bij de Douane of KvK. Dit voorkomt fouten. Daarnaast vertelt de digitale assistent de gebruiker precies waar hij/zij actie moet ondernemen. Bijvoorbeeld wanneer een aangifte dreigt niet binnen 150 dagen te worden aangezuiverd.

Stratech Shipment

Ontzorging in combinatie met nieuw dienstenpakket

Omdat douanekennis en software onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, lanceert Stratech naast deze innovatieve softwareoplossing een nieuw dienstenpakket. Dit om exporteurs van A tot Z volledig te ontzorgen. Dit pakket bestaat uit:

  • Douanetrainingen: Stratech heeft een trainingsaanbod samengesteld, waarmee de kennis van douanezaken up-to-date wordt gebracht en bedrijven voorbereid worden om selfsupporting te zijn in het doen uitvoeraangiften.
  • Kennisbank: deze online bron aan informatie helpt u om het exportproces continu doorgang te laten vinden. FAQ’s en artikelen zijn eenvoudig te vinden en helpen om tijdens het proces antwoord te vinden op veelvoorkomende vragen.
  • Professionele servicedesk: Stratech’s servicedesk is bemand met mensen uit de praktijk. Zij kennen uw proces en helpen u bij vragen over het gebruik van Stratech Shipment en het verhelpen van eventuele verstoringen. Uw exportproces kan altijd door!

Met de komst van Stratech Shipment – als aanvulling op het bestaande productportfolio –in combinatie met het nieuwe dienstenpakket biedt Stratech nu voor elke exportsituatie een passende oplossing.

Wilt u meer informatie?

Meer weten over Stratech Shipment KvK of Stratech Shipment Douane? Bezoek dan onze website of neem contact op met de specialisten van Stratech!

Neem contact op

Stratech Shipment

De innovatieve, online oplossing voor het indienen van douaneaangiften én digitale communicatie met de Kamer van Koophandel. Met deze software maken wij uw dagelijkse werk makkelijker! Lees verder en ontdek wat Stratech Shipment voor uw exportproces kan betekenen.

Lees hier verder
#