icon
Logo

Stratech lanceert nieuwe digitale assistent: Mr. Shipment

In lijn met onze visie om met slimme (software)oplossingen te ontwikkelen voor het im- en exportproces, lanceren wij vol trots onze nieuwste innovatie: Mr. Shipment. Deze digitale assistent gaat gebruikers van de software Stratech Shipment op een interactieve manier en 24/7 helpen bij afhandelen van douaneaangiften, KVK-aanvragen en communicatie met Portbase.

Digitale assistent Mr. Shipment zorgt voor tijdswinst en gemak

De veelzijdige octopus, genaamd Mr. Shipment, gaat als digitale assistent gebruikers helpen bij het zogenaamde onboarding proces. In plaats van een handleiding met veel pagina’s te moeten doorworstelen, laat Mr. Shipment gebruikers op eenvoudige wijze zien hoe zij een bepaalde handelingen in de software dienen uit te voeren. Dit resulteert in tijdswinst en meer gebruiksgemak. Mr. Shipment gaat als digitale assistent de gebruikers van Stratech Shipment helpen door ... 

  • op een interactieve manier en stapsgewijs uitleg te geven over alle handelingen in de software;
  • te wijzen op belangrijke ontwikkelingen in de markt en/of veranderingen in wet- & regelgeving;
  • te informeren over nieuwe mogelijkheden binnen de software Stratech Shipment.

 

Mr. Shipment is onderdeel van de software Stratech Shipment

Mr. Shipment wordt standaard meegeleverd met de software Stratech Shipment. Deze innovatieve alles-in-één oplossing voor KVK, Douane en Portbase maakt het werk van exporteurs makkelijker! Meer weten? Ontdek op onze website de mogelijkheden van Stratech Shipment voor uw organisatie. 

Meer weten over dit artikel?

Wilt u meer weten over dit nieuwsbericht? Neem dan contact op met de specialisten van Stratech. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#