icon
Logo

Stratech lanceert DMS-toolbox voor aangevers

Volgend jaar worden de douanesystemen AGS, GPA en SPA stapsgewijs omgezet naar het nieuwe Douane Management Systeem (DMS). Dit heeft veel impact. Om je te helpen hebben wij een DMS-toolbox voor je ontwikkeld. Hierin vind je alle informatie over dit nieuwe douanesysteem, de migratie, handige tips én geven we je advies.

Met onze DMS-toolbox reiken we je alle tools aan voor een zorgeloze overgang naar DMS. Hiermee waarborg je de continuïteit van jullie logistieke proces en wordt jouw werk makkelijker.

Download hier jouw DMS toolbox

Alles wat je moet weten over DMS én de overgang vind je in deze handige DMS-toolbox.

Download nu
Douanewijziging met impact 

Het nieuwe Douane Management Systeem vervangt de aangiftesystemen AGS, GPA en SPA. In dit nieuwe aangiftesysteem maakt de Douane ook gebruik van een nieuw datamodel gebaseerd op Europese standaarden. Dit betekent dat bepaalde informatie die je nu gebruikt voor het vullen van de aangifte verandert.  

Wil je meer weten over deze douanewijziging? Lees dan hier verder.

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij jouw werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor jouw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#