icon
Logo

Stratech lanceert DMS-toolbox om bedrijfsleven te helpen

Volgend jaar worden de douanesystemen AGS, GPA en SPA stapsgewijs omgezet naar het nieuwe Douane Management Systeem (DMS). Om aangevers te helpen hebben wij een DMS-toolbox ontwikkeld. Hierin vindt u alle informatie over dit nieuwe douanesysteem, de migratie, handige tips én kunt u ons om advies vragen.

Met onze DMS-toolbox krijgt u alle tools aangereikt voor een zorgeloze overgang naar DMS. Hierdoor is de continuïteit van uw logistieke proces gewaarborgd en wordt uw werk makkelijker.

Download hier onze DMS-toolbox

Alles wat u moet weten over dit nieuwe douanesysteem én de overgang vindt u in onze handige DMS-toolbox.

Download nu
Een douanewijziging die impact heeft op iedere aangever

Het nieuwe Douane Management Systeem zal stapsgewijs de aangiftesystemen AGS, GPA en SPA gaan vervangen. In dit nieuwe aangiftesysteem zal de Douane ook gebruik maken van een nieuw datamodel gebaseerd op Europese standaarden. Dit betekent dat bepaalde informatie die u gebruikt voor het vullen van de aangifte ook gaat veranderen.  

Wilt u meer weten over deze grote douanewijziging? Lees dan hier verder.

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#