icon
Logo

Stratech introduceert nieuwe BI-tool voor im- en exportproces

Ieder bedrijf wil zijn processen zo efficiënt mogelijk laten verlopen en het aantal fouten zoveel mogelijk reduceren. Maar wat u niet ziet kunt u simpelweg ook niet managen. Visibility is cruciaal voor elke stap in de logistieke keten die u wilt verbeteren, zonder de plank mis te slaan. Om bedrijven te helpen bij het inzichtelijk maken van het import- en exportproces komt Stratech met een nieuwe innovatie: Stratech Insight! 

Met deze krachtige BI-tool kunnen bedrijven - die werken met de software Stratech-SPS - trends, verbanden, afwijkingen en fouten signaleren. Met behulp van deze informatie kunnen zij vervolgens daar waar nodig in het proces optimalisaties doorvoeren, dit wordt ook wel Supply Chain visibility genoemd.

Actuele informatie en zicht op uw import- en exportproces

Het doel van Supply Chain Visibility is om de Supply Chain te verbeteren en te versterken door gegevens direct beschikbaar te maken voor alle belanghebbenden. Het geeft inzicht in wat er wanneer gebeurt in de logistieke keten (en ook in wat niet). Stratech ondersteunt met haar totaaloplossing Stratech-SPS het complete import- en exportproces van bedrijven.

Bij dit proces zijn altijd verschillende partijen en (overheids)instanties betrokken, zoals: Douane, KVK, NVWA, Transporteurs etc. Stratech Insight maakt dit gedeelte van de logistieke keten Chain volledig inzichtelijk, wat bedrijven in staat stelt het import- en exportproces verder te optimaliseren. Met deze informatie kunnen zij namelijk beslissingen nemen die leiden tot aantoonbare kwaliteits- en efficiencyverbeteringen, wat resulteert in extra besparingen qua tijd en geld.

Stratech Insight samengevat en de voordelen van deze BI-tool

  • Stratech Insight is een BI-tool - gekoppeld aan de software Stratech-SPS - die bedrijven volledig inzicht geeft op het import- en exportproces.
  • De tool is volledig online en te gebruiken op alle moderne devices: pc, tablet of smartphone.
  • In de dynamisch en visuele dashboards kunnen bedrijven zelf gegevens combineren en analyseren. Of u nu wilt weten wat de groei is ten opzichte van vorig jaar of wat de kwaliteit van uw aangiften is, Stratech Insight biedt u de gewenste informatie.
  • Hierdoor kunt u snel trends, verbanden, afwijkingen en fouten binnen het import- en exportproces signaleren en eenvoudig de onderliggende oorzaak achterhalen.
  • Vervolgens kunt u beslissingen nemen die leiden tot aantoonbare kwaliteits- en efficiencyverbeteringen. U gaat meer tijd en geld besparen door het proces van uw organisatie continue te optimaliseren.

Meer weten over Stratech Insight? Bekijk dan ons webinar!

Stratech Insight is onlangs geïntroduceerd in de markt door middel van een webinar. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze krachtige BI-tool en de mogelijkheden voor het optimaliseren van uw import- en procesproces? Download dan hier het webinar over Stratech Insight.

Meer weten over dit artikel?

Wilt u meer weten over dit nieuwsbericht? Neem dan contact op met de specialisten van Stratech. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#