icon
Logo

Praktijktraining digitale aangiften voor Transit

U wilt Stratech Shipment gaan gebruiken voor uw transitaangiften en wilt goed voorbereid van start gaan? Dan is deze praktijktraining van een halve dag uitermate geschikt. Op deze pagina vindt u alle informatie over de cursusinhoud, -prijs, -locatie en ziet u de data waarop deze training wordt gegeven. Daarnaast kunt u zich via het onderstaande formulier direct inschrijven.

Stratech te Enschede -
Inhoud van deze training

In het eerste deel krijgt u alle ins en outs aangedragen op gebied van Douane en de actuele wet- & regelgeving. Daarna leert u aan de hand van praktijkgerichte casussen te werken met onze software. Na afloop van de training – die wordt gegeven bij Stratech te Enschede – bent u klaar om transitaangiften te verwerken met Stratech Shipment en is uw douanekennis weer helemaal up-to-date.

  • Is de deelnemer in staat gebruik te maken van de douanefunctionaliteit in Stratech Shipment;
  • Is de deelnemer in staat correcte douaneaangiften Transit te maken (met als basis de toelichting Enig Document) en volledig af te handelen tot aan de bevestiging van aanzuivering;
  • Is de deelnemer in staat correcte aankomstmelding en aanvullend lossingsrapport in te dienen;
  • Kan de deelnemer foutmeldingen herkennen, interpreteren en de aangifte daarop corrigeren;
  • Is de deelnemer op de hoogte van de Noodprocedure en weet deze toe te passen;
  • Weet de deelnemer wat er komt kijken bij een fysieke en/of bescheidcontrole;
  • Weet de deelnemer met wie contact moet worden opgenomen bij vragen of eventuele problemen.
Praktische informatie

Deze training wordt normaal gesproken op locatie bij Stratech te Enschede gegeven. Om uw gezondheid te waarborgen verzorgen wij deze training op dit moment online. U heeft bij het bestellen van uw Shipment pakket al het totaal aantal deelnemers bij Stratech kenbaar gemaakt. Wilt u extra personen - afwijkend van uw bestelling - de training laten volgen, dan betaalt hiervoor eenmalig € 269,00 per persoon

Onze trainingskalender

De praktijktraining digitale aangiften voor Transit wordt gegeven op verschillende data. De training duurt van 09:00 uur tot 13:00 uur. Ga voor een overzicht met alle data waarop u deze training kunt volgen naar onze inschrijfpagina. U kunt zich uiterlijk tot 10 dagen voor de startdatum van de training inschrijven. 

Inschrijven voor deze training!

Klik op de onderstaande button voor een overzicht met alle data waarop deze training wordt gegeven én om u direct in te schrijven!

Nu inschrijven