icon
Logo

Praktijktraining digitale aangiften voor export

U wilt Stratech Shipment gaan gebruiken voor uw uitvoeraangiften en wilt goed voorbereid van start gaan? Dan is deze praktijktraining van een halve dag uitermate geschikt. Op deze pagina vindt u alle informatie over de cursusinhoud, -prijs, -locatie en ziet u de data waarop deze training wordt gegeven. Daarnaast kunt u zich via het onderstaande formulier direct inschrijven. 

Stratech te Enschede -
Inhoud van deze training

In het eerste deel krijgt u alle ins en outs aangedragen op gebied van Douane en de actuele wet- & regelgeving. Daarna leert u aan de hand van praktijkgerichte casussen te werken met onze software. Na afloop van de training – die wordt gegeven bij Stratech te Enschede – bent u klaar om uitvoeraangiften te verwerken met Stratech Shipment en is uw douanekennis weer helemaal up-to-date. 

  • Is de deelnemer in staat gebruik te maken van de douanefunctionaliteit van Stratech Shipment;
  • Is de deelnemer in staat correcte douaneaangiften ten Uitvoer te maken (met als basis de toelichting Enig Document) en volledig af te handelen tot aan de bevestiging van Uitgang (ECS);
  • Kan de deelnemer foutmeldingen herkennen, interpreteren en de aangifte daarop corrigeren;
  • Is de deelnemer in staat te werken met DTV;
  • Is de deelnemer op de hoogte van de Noodprocedure en weet deze toe te passen;
  • Weet de deelnemer wat er komt kijken bij een fysieke en/of bescheidcontrole;
  • Weet de deelnemer met wie contact moet worden opgenomen bij vragen of eventuele problemen.
Praktische informatie

Deze training wordt gegeven in de trainingsruimte van Stratech te Enschede. Uiteraard zijn lunch, koffie en thee inbegrepen. U heeft bij het bestellen van uw Shipment startpakket al het totaal aantal deelnemers bij Stratech kenbaar gemaakt. Wilt u extra personen - afwijkend van uw bestelling - de training laten volgen, dan betaalt hiervoor eenmalig € 256,00 per persoon

Onze trainingskalender

De praktijktraining digitale aangiften voor export wordt gegeven op de volgende data. De training duurt van 09:00 uur tot 13:00 uur. U kunt zich uiterlijk tot 10 dagen voor de startdatum van de training inschrijven. 

  • Woensdag 22 april 2020 
  • Woensdag 3 juni 2020
Inschrijven voor training

U kunt zich via dit formulier inschrijven voor de praktijktraining digitale aangiften voor export. Het formulier moet u per persoon invullen.

Inschrijven