icon
Logo

Pilot voor transitaangiften in Stratech Shipment gestart!

Wij hebben onze innovatieve software-oplossing Stratech Shipment uitgebreid met een nieuwe douanefunctionaliteit, namelijk: Transit. Deze aangiften zijn nodig voor het vervoer van niet-unie goederen over grondgebied van de Europese Unie. 

De oplossing voor transitaangiften is wederom in samenwerking met de markt ontwikkeld en nu klaar voor de pilotfase. 

Na de pilot zal Stratech Shipment voor Transit worden gelanceerd

Gedurende de pilot zal een selecte groep van klanten als eerste aan de slag gaan met deze nieuwe douanefunctionaliteit in Stratech Shipment. Op basis van hun feedback wordt bepaald welke optimalisaties wij nog in de software moeten doorvoeren voordat de marktintroductie zal plaatsvinden.

Inmiddels is aftellen naar de lancering van Stratech Shipment voor transitaangiften begonnen. Interesse in deze nieuwe douanefunctionaliteit? Neem dan contact op met ons

Sneak Preview | Maak kennis met de nieuwe functionaliteit voor transitaangiften

Meer weten over dit artikel?

Wilt u meer weten over dit nieuwsbericht? Neem dan contact op met de specialisten van Stratech. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#