icon
Logo

Nieuwe oplossing voor NVWA gezondheidscertificaten

Volgend jaar (1 juli 2022) wordt het gezondheidscertificaat verplicht voor alle zendingen met landbouwproducten naar het Verenigd Koninkrijk. Als gevolg hiervan wordt u als exporteur opgezadeld met veel extra administratieve handelingen per zending.

Ter ondersteuning van dit administratieve proces lanceren wij nu een nieuwe oplossing gericht op het snel en foutloos afhandelen van veterinaire of fytosanitaire certificaten (hierna: gezondheidscertificaat).

Bespaar 7 minuten per gezondheidscertificaat en voorkom fouten

Met behulp van deze nieuwe oplossing kunt u eenvoudig en volledig geautomatiseerd de gegevens uit uw bedrijfssysteem (ERP/WMS) versturen naar e-CertNL: het systeem van de NVWA. Hierdoor hoeft u nooit meer gegevens handmatig over te typen op de website van e-CertNL, wat ervoor zorgt dat u gemiddeld 7 minuten per certificaat minder kwijt bent en fouten voorkomt. Zo blijft uw exportproces efficiënt, ook na het invoeren van de nieuwe certificaatplicht voor veterinaire en fytosanitaire goederen.

Onze NVWA-oplossing is voor elk exportvolume geschikt

Door ons aantrekkelijke prijsmodel (pay-per-use) is deze oplossing geschikt voor elk bedrijf met 250 gezondheidscertificaten per jaar of meer. Naast een vast laag bedrag per jaar (abonnement) en eenmalige opstartkosten, neemt u een bundel met credits af die past bij uw exportvolume. Hoe groter de bundel die u kiest, des te lager wordt de prijs per aanvraag. 

Alle voordelen van onze innovatieve oplossing op een rij:

  • Geen handmatig typewerk meer op de e-CertNL website van de NVWA;
  • Foutreductie doordat gegevens uit uw hoofdsysteem (ERP/WMS) worden hergebruikt;
  • Gemiddelde besparing van 7 minuten op elk gezondheidscertificaat;
  • Betaalbare oplossing voor uw NVWA-gezondheidscertificaten;
  • Zorgt ervoor dat uw exportproces efficiënter wordt.
Meer weten over deze nieuwe NVWA-oplossing?

Meer weten over de mogelijkheden voor uw exportproces? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#