icon
Logo

Stratech lanceert nieuwe software voor NVWA gezondheidscertificaten

 

Nederlandse exporteurs handelen snel en foutloos NVWA gezondheidscertificaten af met nieuwe softwareoplossing.

Meer administratieve rompslomp door Brexit

Op 1 juli 2022 zijn gezondheidscertificaten verplicht voor alle zendingen met landbouwproducten naar het Verenigd Koninkrijk. Dit heeft tot gevolg dat je als exporteur wordt opgezadeld met veel extra administratieve handelingen. Dit vergroot de kans op fouten en kost flink wat tijd.

NVWA software bespaart 35% tijd

Door onze nieuwe software kun je volledig geautomatiseerd de gegevens uit jullie bedrijfssysteem (ERP/WMS) versturen naar het systeem van de NVWA (e-CertNL). Je hoeft dus nooit meer gegevens over te typen op de website van e-CertNL. Dit zorgt voor een tijdsbesparing van gemiddeld 35% per certificaat. En je voorkomt ook nog eens fouten.

Software op pay-per-use basis

Door het aantrekkelijke prijsmodel (pay-per-use) is deze oplossing interessant vanaf 250 gezondheidscertificaten per jaar. Je neemt een bundel met credits af die past bij jouw exportvolume. Hoe groter de bundel die je kiest, hoe lager de prijs per certificaat. Daarnaast zijn de eenmalige en jaarlijkse kosten laag. Het verdient zich dus snel terug om zelf je certificaten te regelen met de software van Stratech.

Alle voordelen van onze innovatieve oplossing op een rij:
  • Geen gegevens meer overtypen op de website van de NVWA (e-CertNL);
  • Gemiddelde tijdsbesparing van 35% per certificaat;
  • Foutreductie door hergebruik van gegevens uit ERP/WMS systeem;
  • Gunstig prijsmodel vanaf 250 certificaten per jaar.
Meer weten over deze nieuwe NVWA-oplossing?

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw exportproces? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij jouw werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor jouw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#