icon
Logo

Nieuw in Stratech Shipment: douanevervoer Transit

Trots delen we mee dat we een nieuwe functionaliteit voor het vervoer en ontvangst van douanegoederen aan Stratech Shipment hebben toegevoegd, te weten: Transit.

Transitaangiften zijn nodig voor het vervoer van niet-unie goederen over het grond-gebied van de Europese Unie. Interesse in Stratech Shipment voor Transit? Neem dan nu contact op met ons

Slimme software die jouw werk makkelijker maakt 

Afgelopen periode hebben meerdere bedrijven meegedaan aan onze pilot. Zij hebben Stratech Shipment gebruikt - naast hun bestaande douanesoftware – voor het opmaken en verwerken van transitaangiften. Gedurende de pilot hebben deze bedrijven hun ervaringen en bevindingen met ons gedeeld.

Deze feedback hebben wij in Stratech Shipment verwerkt, waardoor onze software nu perfect aansluit op de behoefte van de markt. De algemene conclusie van de bedrijven die hebben mee gedaan aan onze pilot is: het verwerken van transitaangiften gaat met Stratech Shipment sneller en eenvoudiger.

Hoe werkt Stratech Shipment voor douanevervoer Transit?

Stratech Shipment werkt intuïtief doordat eenvoud en gebruiksgemak centraal staan. Onze software begeleidt gebruikers stap voor stap – als een digitale assistent – door het hele proces. Zo wordt bijvoorbeeld de ingevulde aangifte automatisch gecontroleerd op juistheid en volledigheid. Het indienen van een foutieve aangifte wordt daarmee haast onmogelijk. Meer weten? Bekijk dan onze video.

Stratech Shipment is continue in ontwikkeling | So, what’s next?

We blijven ontwikkelen om Stratech Shipment optimaal te laten aansluiten op de behoefte van de markt en onze klanten. Momenteel zijn we bezig met de ontwikkelingen van het nieuwe Douane Management Systeem (DMS), waarin naast de uitvoer- en invoeraangiften, ook de benodigde functionaliteit voor douane-entrepot (aanbrengbericht, aanvullende aangifte en auditfile voorraad) zal worden toegevoegd.

Meer weten over Stratech Shipment?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw zendingenproces? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem contact op

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#