icon
Logo

Nieuw in Stratech Shipment: douanevervoer Transit

Er is een nieuwe functionaliteit voor het vervoer en de ontvangst van douanegoederen aan Stratech Shipment toegevoegd: Transit. En daar zijn we trots op! 

Transitaangiften zijn nodig voor het vervoer van niet-unie goederen over het grondgebied van de Europese Unie. Interesse in Stratech Shipment voor jouw Transitaangiften? Neem dan nu contact op met ons

Transit module ontwikkeld samen met de markt

Transit is in nauwe samenwerking met de markt ontwikkeld. Meerdere bedrijven hebben bijgedragen aan onze pilot. Zij hebben Stratech Shipment gebruikt voor het opmaken en verwerken van transitaangiften. Hun gebruikservaringen hebben ze met ons gedeeld. Deze feedback hebben wij in Stratech Shipment verwerkt. Hierdoor sluit onze software nu perfect aan op de behoefte van de gebruiker. En dus ook op die van jou!

De algemene conclusie van de pilotbedrijven is: het verwerken van transitaangiften met Stratech Shipment gaat veel sneller en eenvoudiger.

Hoe werkt Stratech Shipment voor douanevervoer Transit?

Stratech Shipment werkt intuïtief doordat eenvoud en gebruiksgemak centraal staan bij de ontwikkeling. Onze software begeleidt gebruikers stap voor stap – als een digitale assistent – door het hele Transit proces. Zo wordt de ingevulde aangifte bijvoorbeeld automatisch gecontroleerd op juistheid en volledigheid. Het indienen van een foutieve aangifte wordt daarmee haast onmogelijk. Zien hoe het werkt? Bekijk hieronder de video.

Volgende stappen na uitrol Transit module

Stratech Shipment is continu in ontwikkeling om het optimaal te laten aansluiten op jouw behoefte. We ontwikkelen momenteel het nieuwe Douane Management Systeem (DMS). Hierin zitten functionaliteiten voor uitvoer- en invoeraangiften en transit. Daarnaast voegen we ook functionaliteit voor douane-entrepot toe, waaronder aanbrengberichten, aanvullende aangiften en auditfiles voorraad.

Meer weten over Stratech Shipment?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Stratech Shipment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem contact op

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij jouw werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor jouw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#