icon
Logo

Whitepaper | Uw uitvoeraangiften zelf doen, wat nu?

Douaneaangiften zelf doen of uitbesteden, beide is mogelijk. Beide varianten kennen zowel voordelen als nadelen. Bent u inmiddels als exporteur tot de conclusie gekomen dat u zelf uw uitvoeraangiften wilt gaan verzorgen, dan zult u een aantal acties moeten uitvoeren om het inhouse van deze logistieke activiteit succesvol binnen uw organisatie te borgen. In deze gratis whitepaper van Stratech maken wij inzichtelijk welke stappen u dan dient te doorlopen en delen we onze kennis.

Verlaag risico's en zorg voor een compliant douaneproces

U gaat zelf zorgdragen voor een compliant douaneproces om tijd en kosten te besparen en geen risico's te lopen op onverwachte btw-naheffingen, een goede keuze! Deze gratis whitepaper van Stratech ondersteunt u bij het inrichten van dit proces. Daarnaast krijgt u tips en handvatten om het zelf doen van uitvoeraangiften op de juiste manier binen uw organisatie te borgen. Succes met de implementatie binnen uw bedrijf.

Download hier uw gratis whitepaper

In deze whitepaper krijgt u tips en handvatten om het zelf doen van de uitvoeraangiften op de juiste manier binnen uw organisatie te borgen.

Downloaden

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#