icon
Logo

Whitepaper | Uitvoeraangiften zelf doen, wat nu?

Douaneaangiften zelf doen of uitbesteden, beide is mogelijk. Beide varianten kennen zowel voordelen als nadelen. Ben je inmiddels als exporteur tot de conclusie gekomen dat je zelf de uitvoeraangiften wil gaan verzorgen? Dan zul je een aantal acties moeten uitvoeren om het inhouse uitvoeren van deze logistieke activiteit succesvol binnen jouw organisatie te borgen. In deze gratis whitepaper delen we onze kennis en maken we inzichtelijk welke stappen je moet doorlopen.

Verlaag risico's en zorg voor een compliant douaneproces

Je gaat zelf zorgdragen voor een compliant douaneproces om tijd en kosten te besparen en geen risico's te lopen op onverwachte btw-naheffingen, een goede keuze! Deze gratis whitepaper van Stratech ondersteunt je bij het inrichten van dit proces. Daarnaast krijg je tips en handvatten om het zelf doen van uitvoeraangiften op de juiste manier binnen jouw organisatie te borgen. Succes met de implementatie binnen jouw bedrijf!

Gratis whitepaper Uitvoeraangiften zelf doen

In deze whitepaper krijg je tips en handvatten om het zelf doen van de uitvoeraangiften op de juiste manier binnen jouw organisatie te borgen.

Downloaden

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#