icon
Logo

Douanesoftware nodig na Brexit? Bij Stratech: No Brexit, No Pay!

Uitstel, (g)een akkoord of toch geen Brexit – wat willen die Britten eigenlijk? Vooralsnog staat het vertrek van de Britten gepland op vrijdag 31 januari 2020, het einde van deze maand dus! Maar komt die Brexit er nu wel of niet? Niemand die het weet! En hoe moet je je daar nu op voorbereiden?!

Stratech helpt exporteerde bedrijven door haar douanesoftware tijdelijk aan te bieden op basis van No Cure, No Pay, oftewel: No Brexit, No Pay!

Goed voorbereiden op onzekere Brexit zonder kosten

Wat gaat u doen als de Brexit straks een feit is en u ineens douaneaangiften moet doen voor elke zending naar het Verenigd Koninkrijk (VK)? Er zijn een aantal opties te bedenken:

  • U wacht af wat er gebeurt op vrijdag 31 januari 2020 en gaat in het geval van een Brexit de uitvoeraangiften uitbesteden. Deze optie is niet alleen kostbaar, de kans is ook groot dat logistiek dienstverleners straks na Brexit overspoeld worden en het werk niet meer aankunnen. Het zou zomaar kunnen dat uw exportzending naar het VK als gevolg hiervan (ernstige) vertraging gaat oplopen.
  • Nu investeren in douanesoftware zou dit probleem oplossen. Echter, de kans blijft aanwezig dat Brexit weer niet doorgaat of alsnog op het laatste moment wordt uitgesteld. Hierdoor zou uw investering mogelijk voor niets zijn.
  • Direct investeren in (douane)software als Brexit eenmaal een feit is, betekent dat u simpelweg achter de feiten aanloopt. Op 30 januari moet u namelijk direct voor elke zending naar het VK een uitvoeraangifte indienen bij de Douane.

Stratech schiet ondernemers te hulp

Om ondernemers te helpen komt Stratech met een uniek aanbod. Bedrijven die exporteren naar het VK en die na de Brexit zelf de uitvoeraangiften willen kunnen indienen, kunnen zich tot en met vrijdag 31 januari 2020 melden bij Stratech. U krijgt dan van ons praktische informatie over hoe u uw organisatie het beste kunt voorbereiden op het zelf indienen van uitvoeraangiften en douanesoftware op basis van: No Brexit, No Pay!

Komt er toch geen harde Brexit, dan betaalt u niks en kunt u kosteloos van onze software weer af. Zo kan elke ondernemer – groot of klein, zich toch goed voorbereiden op Brexit, maar wordt u niet opgezadeld met extra kosten wanneer het VK na 31 januari toch nog onderdeel van de EU is. Wilt u gebruik maken van onze No Brexit, No Pay actie? Neem dan contact op met de specialisten van Stratech via 088 48 00 333 of stuur een e-mail naar shipment@stratech.nl

Meer weten over dit artikel?

Wilt u gebruik maken van onze No Brexit, No Pay actie? Neem dan contact op met de specialisten van Stratech.

Neem contact op

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#