icon
Logo

Douanesoftware nodig door Brexit? Bij Stratech tijdelijk gratis!

Het einde van de overgangsperiode staat gepland op 31 december, einde van dit jaar dus! Stratech helpt exporteerde bedrijven door tijdelijk haar douanesoftware kosteloos aan te bieden! Zo kunt u zich als ondernemer rustig voorbereiden op het moment dat er straks voor elke zending naar het Verenigd Koninkrijk weer een uitvoeraangifte moet worden ingediend, maar wordt u in 2020 niet opgezadeld met onnodige extra kosten.

Goed voorbereiden op het einde van de overgangsperiode 

Wat gaat u doen als er straks na de overgangsperiode - 1 januari 2021 - voor elke zending naar het Verenigd Koninkrijk (VK) weer een douaneaangifte nodig is? Er zijn een aantal opties te bedenken:

  • U wacht af en besluit in 2021 in eerste instantie de uitvoeraangiften uit te besteden. Deze optie is niet alleen kostbaar, de kans is ook groot dat logistiek dienstverleners straks na de overgangsperiode overspoeld worden en het werk niet meer aankunnen. Het zou zomaar kunnen dat uw exportzending naar het VK als gevolg hiervan (ernstige) vertraging gaat oplopen.
  • Nu investeren in douanesoftware zou dit probleem oplossen. Echter, wordt u daardoor als ondernemer gedurende de overgangsperiode (2020) al opgezadeld met extra kosten.
  • Direct investeren in (douane)software na de overgangsperiode, betekent dat u simpelweg achter de feiten aanloopt. Op 1 januari 2021 moet u namelijk direct voor elke zending naar het VK een uitvoeraangifte indienen bij de Douane.

Stratech schiet ondernemers te hulp

Om ondernemers te helpen komt Stratech met een uniek aanbod. Bedrijven die exporteren naar het VK en die na de overgangsperiode zelf de uitvoeraangiften willen indienen, kunnen zich melden bij Stratech. U krijgt dan van ons praktische informatie over hoe u uw organisatie het beste kunt voorbereiden op het zelf indienen van uitvoeraangiften bij de Douane en betaalt na het plaatsen van uw bestelling voor onze (douane)software Stratech Shipment héél 2020 geen abonnementskosten!

Zo kan elke ondernemer – groot of klein, zich goed voorbereiden op het einde van de overgangsperiode, maar wordt u in 2020 niet opgezadeld met onnodige extra kosten. Wilt u gebruik maken van onze speciale after-Brexit actie? Neem dan contact op met de specialisten van Stratech via telefoonnummer 088 48 00 333 of stuur een e-mail naar shipment@stratech.nl

Meer weten over dit artikel?

Wilt u gebruik maken van onze speciale after-Brexit actie? Neem dan contact op met de specialisten van Stratech.

Neem contact op

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#