icon
Logo

Douanefunctionaliteit in Stratech Shipment volop in beweging!

In het kort:

Elke dag wordt er door ons team van specialisten volop én met veel enthousiasme gewerkt aan Stratech Shipment. Zo ook aan de nieuwe functionaliteit op douanegebied.

In dit artikel lees je over de mogelijkheden die we in de nabije toekomst aan Stratech Shipment gaan toevoegen. We hopen dat het jou ook enthousiast maakt. 

Douaneaangiften Management Systeem

De overgang naar het nieuwe Douaneaangiften Management Systeem (DMS) is er een van de lange adem. Stratech Shipment is nu al enige tijd klaar voor het verwerken van de nieuwe DMS invoer- en uitvoeraangiften. Het is voor ons nu wachten totdat de Douane haar testfaciliteiten op orde heeft en start met het overzetten van de eerste bedrijven van AGS naar DMS.

Zodra dit gebeurt zullen wij de nieuwe DMS-functionaliteit vrijgeven. Dit betekent dat je straks met Stratech Shipment al jouw invoer- en uitvoeraangiften kan verwerken. Dankzij de inbreng van onze klanten tijdens het ontwikkeltraject, hebben we de meest gebruiksvriendelijke DMS-aangiftesoftware weten te ontwikkelen.

Sneak preview: Stratech Shipment voor DMS invoeraangiften 

Naast de uitvoer- en transitaangiften kan je straks met Stratech Shipment dus ook jouw invoeraangiften verwerken. Hieronder alvast een sneak preview van deze nieuwe douanefunctionaliteit:

Onze software werkt zo eenvoudig dat het vullen van de nieuwe DMS aangifte voor iedereen vanzelfsprekend is. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil meer informatie

What’s next | Stratech Shipment voor douane-entrepot

Ook voor douane-entrepot vergunninghouders die straks overgaan naar DMS realiseren we de meest optimale oplossing. Behalve het ontwikkelen van deze nieuwe functionaliteit in Stratech Shipment, helpen we entrepothouders ook bij het bepalen van de impact van DMS op hun organisatie, processen en automatisering. Doordat we op deze manier met elkaar sparren over de ‘best-fit’ oplossing, is het voor ons mogelijk om Stratech Shipment optimaal te laten aansluiten op het proces van ieder bedrijf.

Deze unieke aanpak levert de entrepothouders die straks met Stratech Shipment de overgang naar DMS maken meer voordeel op. Behalve een compliant douaneproces, hebben zij straks een oplossing die het werk eenvoudiger, efficiënter én leuker maakt.

Interesse? Ga nu alvast met ons in gesprek

Meer weten over deze toekomstige mogelijkheden in Stratech Shipment? Ga nu alvast met ons gesprek.

Dan kan jij straks al eerste aan de slag met de nieuwe douane- functionaliteit in Stratech Shipment.

Neem contact op

Meer weten over Stratech?

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij jouw werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor jouw logistieke zendingenproces.

Meer informatie
#