icon
Logo

Aanvraagprocedure Portbase (MED)

Uw bedrijf dient zelf een aansluiting tussen Stratech Shipment en het Port Community Systeem (PCS) van Portbase aan te vragen. Hiervoor dient u het aanvraagformulier van Portbase in te vullen. Het doorlopen van alle stappen duurt 5 tot 10 minuten. Voor het invullen van dit aanvraagformulier heeft u een uittreksel van de KVK nodig.

Aanvraagprocedure en aansluitkosten bij Portbase

Voor de aansluiting rekent Portbase eenmalige aansluitkosten van € 249,50 (exclusief btw). Het aanvraagformulier voor deze actie vindt u hier: Aanvraagformulier Portbase

Let op! - Vul de juiste gegevens op uw aanvraagformulier in

Op het aanvraagformulier dient u in stap 4 service-specifieke gegevens naast de naam van uw leverancier 'Stratech' ook duidelijk te vermelden dat u wenst aangesloten te worden op Stratech Shipment. Tevens dient u op het aanvraagformulier van Portbase bij type systeemkoppeling sFTP te selecteren. 

Nadat u per e-mail van Portbase de bevestiging heeft ontvangen dat u succesvol bent aangesloten op het Port Community Systeem en de HUB van Stratech, kunt u Stratech Shipment gebruiken voor het elektronisch vooraanmelden van al uw uitgaande goederen bij de Nederlandse havens.