icon
Logo

Transportopdrachten versturen naar koeriers

De meest eenvoudige manier voor het digitaal aanleveren van een transportopdracht, is door de benodigde informatie gewoon per mail te versturen naar uw vervoerder. Nadeel van deze werkwijze is de bewerkelijkheid en dat u geen actueel overzicht heeft in de status van alle koerierszendingen. Daarnaast vereisen steeds meer transport-bedrijven, vooral de grote pakketvervoerders, dat u de benodigde informatie ingeeft op hun portal of website. Door het handmatig verwerken van al uw koerierszendingen gaat er veel kostbare tijd verloren en neemt de kans op fouten toe. Dat kan makkelijker!

 

 

Software koeriersdiensten

Koerierszendingen met één druk op de knop digitaal aanmelden bij uw vervoerder. Hierdoor wordt het handmatig invoeren van gegevens op de portal van de koeriersdienst overbodig. Met Stratech-SPS heeft u één oplossing voor al uw koerierszendingen.

Lees hier verder

Efficiënt, flexibel en gebruiksvriendelijk

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van DHL, TNT, FedEx of Kuehne+Nagel, dienen gegevens van uw zending tijdig te worden aangeleverd. Vanuit de software van Stratech kunt u zendingen direct online inboeken bij uw vervoerder. Vervolgens kunt u eenvoudig de benodigde barcodelabels printen en het dagelijkse manifest. Dit betekent meer gemak en minder kans op fouten. Het is eveneens mogelijk om koerierszendingen volledig geautomatiseerd te verwerken, zonder tussenkomst van een medewerker.

hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Rogier RoeradeAccount Manager
img
Bram GroenerAccount Manager