icon
Logo

Transportopdrachten versturen naar koeriers

De meest eenvoudige manier voor het digitaal aanleveren van een transportopdracht, is door de benodigde informatie gewoon per mail te versturen naar uw vervoerder. Nadeel van deze werkwijze is de bewerkelijkheid en dat u geen actueel overzicht heeft in de status van alle koerierszendingen. Daarnaast vereisen steeds meer transport-bedrijven, vooral de grote pakketvervoerders, dat u de benodigde informatie ingeeft op hun portal of website. Door het handmatig verwerken van al uw koerierszendingen gaat er veel kostbare tijd verloren en neemt de kans op fouten toe. Dat kan makkelijker!

 

 

De USP's van Stratech

  • Directe interface met koerierdiensten

    Koerierszendingen met één druk op de knop digitaal aanmelden bij uw vervoerder

  • Eén oplossing voor al uw zendingen

    Handmatig invoeren van de gegevens op de portal van de koeriersdienst wordt overbodig.

  • Labels efficiënt en snel afdrukken

    Benodigde labels voor uw zendingen automatisch laten afdrukken waar en wanneer u wilt

SOFTWARE VOOR KOERIERSDIENSTEN

Efficiënt, flexibel en gebruiksvriendelijk

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van DHL, TNT, FedEx of Kuehne+Nagel, dienen gegevens van uw zending tijdig te worden aangeleverd. Vanuit de software van Stratech kunt u zendingen direct online inboeken bij uw vervoerder. Vervolgens kunt u eenvoudig de benodigde barcodelabels printen en het dagelijkse manifest. Dit betekent meer gemak en minder kans op fouten. Het is eveneens mogelijk om koerierszendingen volledig geautomatiseerd te verwerken, zonder tussenkomst van een medewerker.

Shipment Processing Software

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie

Ontwikkelingen en het laatste nieuws

Stratech is dé kennispartner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Wij houden u proactief op de hoogte van het laatste nieuws, wijzigingen in wet- & regelgeving en nieuwe innovaties in de logistieke sector. Wilt u rechtstreeks op de hoogte worden gehouden? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle nieuwsberichten
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Bram GroenerAccount Manager
img
Mike DuivenbodeAccount Manager