icon
Logo

Efficiënt communiceren met alle rederijen

INTTRA is het digitale platform dat de communicatie tussen exporteurs en rederijen faciliteert. Voor zendingen over zee is het noodzakelijk dat er een container wordt geboekt. Vervolgens dient u bij de gekozen rederij de instructie voor de Bill of Lading (B/L) aan te leveren. Wanneer de container eenmaal is geladen zult u ook het geverifieerde brutogewicht (VGM) moeten doorgeven. Om dit werk makkelijker te maken heeft Stratech haar software gekoppeld aan INTTRA. Hierdoor kunt u dit alles met één druk op de knop regelen.

Container Booking
Bill of Lading
Verified Gross Mass (VGM)

De USP's van Stratech

 • Slimmer en efficiënter werken

  Met gebruiksvriendelijke software één uniforme werkwijze voor alle rederijen en verschepingen

 • Reductie van fouten

  De verschepingsinstructie wordt 1-op-1 overgenomen bij het opstellen van de Draft B/L

 • Besparen op kosten van de rederij

  Door INTTRA betaald u minder geld aan de rederij per Bill of Lading en geboekte container

SOFTWARE VOOR INTTRA

Besparen door onze INTTRA-oplossing

Voor elke zending over zee kunt u met behulp van de software van Stratech eenvoudig een B/L-instructie of containerboeking opstellen. Dit alles zonder handmatig typewerk. Via onze INTTRA-koppeling communiceert u deze informatie volledig elektronisch naar iedere gewenste rederij. Uw B/L-instructie wordt vervolgens door de rederij 1-op-1 overgenomen, wat zorgt voor een aanzienlijke reductie van fouten. De definitieve B/L wordt via het web rechtstreeks aan u beschikbaar gesteld. Naast het creëren van een efficiënter proces gaat u ook veel geld besparen. Rederijen hanteren namelijk een voordeliger tarief bij het digitaal insturen van uw B/L-instructie.

 

 

De voordelen op een rij

 • Geen typefouten meer in uw B/L-instructie

 • 100% elektronische communiceren met de rederij

 • Oplossing voor Container Booking, B/L en VGM

 • Grip en controle over al uw zendingen over zee

"Stratech zorgt ervoor dat wij voor elke verscheping 17 minuten minder nodig hebben. Dit betekent voor ons een totale tijdswinst van 1.075 uur per jaar in het orderverwerkingsproces"

Lees verder

Maarten Langstraat

Meelunie

Compliant door INTTRA en Stratech-software

Het werken met de software van Stratech in combinatie met INTTRA resulteert in één uniforme werkwijze voor uw verschepingen over zee. Hierdoor neemt de kans op fouten af en gaat u veel efficiënter werken. De communicatie met uw rederij verloopt volledig digitaal. Op het ingebouwde dashboard in onze softwareoplossing wordt overzichtelijk de actuele status van elke zending weergegeven. Dreigt er een incident te ontstaan binnen uw logistieke proces, dan wordt u hier door de software vroegtijdig op geattendeerd. U reageert dus altijd proactief. Zo blijft u controle houden over uw zendingenproces en compliant met wet- & regelgeving. 

Shipment Processing Software

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie

Ontwikkelingen en het laatste nieuws

Stratech is dé kennispartner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Wij houden u proactief op de hoogte van het laatste nieuws, wijzigingen in wet- & regelgeving en nieuwe innovaties in de logistieke sector. Wilt u rechtstreeks op de hoogte worden gehouden? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle nieuwsberichten
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Mike DuivenbodeAccount Manager
img
Bram GroenerAccount Manager