icon
Logo

Snelle afhandeling van uw container in de haven

Door gebruik te maken van het systeem e-Balie (APCS) kunt als aangever alle details van uw uitgaande zending eenvoudig op elektronische wijze aanleveren bij de terminaloperator in de haven van Antwerpen of Zeebrugge. Dit alles nog voordat uw container zich op de terminal bevindt. Dankzij deze vooraanmelding via e-Balie verloopt de afhandeling van uw exportcontainer op de terminal sneller en efficiënter. Het zijn ook deze gegevens die de terminaloperator nodig heeft om de Douane op de hoogte te stellen van het feit dat uw container zich op de terminal bevindt. De software van Stratech is gekoppeld aan e-Balie.

Software voor e-Balie (ACPS)

Ontdek de mogelijkheden van onze softwareoplossing voor het automatisch aanmelden van containers bij de Belgische havenautoriteiten nadat uw goederen door de Douane zijn vrijgegeven. Met Stratech-SPS heeft u één oplossing voor al uw im-/exportactiviteiten.

Lees hier verder

Koppeling met e-Balie via onze (douane)software

Via de software van Stratech kunt u op basis van de voorafgaande aangifte met één druk op de knop (of volledig geautomatiseerd) uw container aanmelden bij de Belgische havenautoriteiten. Dit voorkomt typfouten en maakt uw werk makkelijker. Op één overzichtelijk scherm ziet de status van al uw verschepingen. Wanneer een container het EU-gebied heeft verlaten wordt de Confirmation of Exit door ons systeem automatisch opgeslagen bij het juiste dossier. Daarmee is de aangifte aangezuiverd en klopt uw btw administratie. Ontvangt u binnen 150 dagen geen Confirmation of Exit, dan zal de software van Stratech u daar vroegtijdig op attenderen. Dat scheelt u een hoop gedoe!

Brochure downloaden

De voordelen op een rij

  • Gegevens automatisch doorsturen naar e-Balie

  • Altijd zicht op uw containers in de Belgische havens

  • Waterdichte aanzuivering van uw douaneaangiften

  • Géén problemen met uw btw administratie

"In dit vakgebied is Stratech redelijk uniek. Er zijn weinig partijen in de markt die het hele scala aan exportprocessen in één softwaresysteem hebben geïntegreerd."

Lees verder

Ruben Olthuis

Aviko

Door e-Balie heeft u altijd een alternatief bewijs

Indien u binnen 150 dagen geen Confirmation of Exit retour ontvangt, heeft u middels de Track & Tracé van e-Balie de mogelijkheid om na te gaan wat er met uw container is gebeurd. Deze Track & Tracé wordt door de Douane officieel erkend als alternatief bewijs. Hierdoor heeft u bovendien altijd real-time inzicht op uw lading: van de aankomst tot en met het vertrek per zeeschip. Zo heeft u volledige beheersing en controle over het exportproces in de Belgische havens.

Meer over Stratech-SPS
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Rogier RoeradeVerkoop Binnen
img
Bram GroenerAccount Manager