icon
Logo

Een snelle afhandeling van uw exportcontainer

Doordat onze douanesoftware is gekoppeld aan het systeem e-Balie van C-Point kunt u als exporteur eenvoudig de vereiste informatie aanleveren bij de terminaloperator in de haven van Antwerpen of Zeebrugge. Dankzij deze vooraanmelding, die op basis van de voorafgaande uitvoeraangifte automatisch wordt opgesteld, verloopt de afhandeling van uw container op de terminal sneller en efficiënter. Het zijn ook deze gegevens die de terminaloperator nodig heeft om de Douane op de hoogte te stellen van het feit dat uw container zich op de terminal bevindt. 

Exportsoftware voor Douane en e-Balie (C-Point)

Ontdek hier de mogelijkheden van onze software voor het efficiënt verwerken al uw douaneaangiften en het vooraanmelden van containers bij Belgische havenautoriteiten via het systeem e-Balie van C-Point.

Lees hier verder

Onze (douane)software is gekoppeld met e-Balie

Via onze software kunt u met één druk op de knop (of volledig geautomatiseerd) uw container aanmelden in C-Point (e-Balie). Dit voorkomt typefouten en maakt uw werk makkelijker. Op één scherm ziet de status van al uw exportzendingen. Wanneer een container het EU-gebied heeft verlaten wordt de Confirmation of Exit door ons systeem automatisch opgeslagen bij het juiste dossier. Daarmee is uw aangifte aangezuiverd en klopt de btw-administratie. Ontvangt u binnen 150 dagen géén Confirmation of Exit, dan zal onze software u daar vroegtijdig op attenderen. 

Brochure downloaden

De voordelen op een rij

  • Gegevens automatisch doorsturen naar e-Balie

  • Altijd zicht op uw containers in de Belgische havens

  • Waterdichte aanzuivering van uw uitvoeraangiften

  • Géén problemen met uw btw-administratie

"In dit vakgebied is Stratech redelijk uniek. Er zijn weinig partijen in de markt die het hele scala aan exportprocessen in één softwaresysteem hebben geïntegreerd."

Lees verder

Ruben Olthuis

Aviko

Door e-Balie heeft u altijd een alternatief bewijs

Indien u binnen 150 dagen geen Confirmation of Exit retour ontvangt, heeft u middels de Track & Tracé van e-Balie de mogelijkheid om na te gaan wat er met uw container is gebeurd. Deze Track & Tracé wordt door de Douane officieel erkend als alternatief bewijs. Hierdoor heeft u bovendien altijd real-time inzicht op uw lading: van de aankomst tot en met het vertrek per zeeschip. Zo heeft u volledige beheersing en controle over het exportproces in de Belgische havens.

Meer over Stratech-SPS
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Rogier RoeradeVerkoop Binnen
img
Bram GroenerAccount Manager