icon
Logo

Efficiënt legaliseren van KVK exportdocumenten

Soms moet je door voorschriften van landen of klanteisen handelsdocumenten laten legaliseren door de Kamer van Koophandel (KVK). Denk hierbij aan facturen, paklijsten, fabrikantverklaringen en gezondheidscertificaten. De KVK bevestigt dat de handtekening op het document afkomstig is van een bevoegd persoon binnen jouw bedrijf.

 

Soms is er naast een legalisatie ook een certificering vereist. Bij certificeren kijkt de KVK ook naar de inhoud van het document. Onze slimme KVK-software maakt het aanvragen en printen van legalisaties en certificeringen eenvoudig.

hero

Onze software voor KVK legalisaties

Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke KVK-software voor het online afhandelen van legalisaties en certificeringen.

Selecteer de werkwijze die aansluit op jouw huidige situatie en ontdek de voordelen van onze slimme KVK-software.

Zelf KVK legalisaties & certificeringen regelen

Met de gebruiksvriendelijke software van Stratech verwerk je eenvoudig legalisaties en certificeringen in één systeem. Je uploadt het juiste document als een PDF en verstuurt deze digitaal naar de Kamer van Koophandel (KVK). Zij sturen binnen 30 minuten a 1 uur je aanvraag terug. Is deze goedgekeurd? Dan kun je het document uitprinten.

 

Legalisaties print je op bedrijfspapier of een blanco A4-papier. Bij het legaliseren van bijvoorbeeld een gezondheidscertificaat, leg je het originele document in de printer. Vervolgens wordt alleen de KVK stempel en handtekening erop afgedrukt.

Brochure downloaden

De voordelen op een rij

  • Legalisaties en Certificeringen snel verwerken

  • CVO, EUR.1 en EUR-MED eenvoudig opmaken

  • Zelf exportdocumenten printen bij jou op locatie

  • Oplossing voor ambassades en consulaat

"Stratech heeft haar zaken goed voor elkaar en de Kamer van Koophandel is ook erg positief over het bedrijf. "

Wim Veldhuizen

Nedap NV

Documenten legaliseren bij ambassade

Met behulp van onze software print je legalisaties en certificeren dus snel en eenvoudig bij jou op locatie. Dit werkt hetzelfde voor Certificaten van Oorsprong, EUR.1 en EUR-MED certificaten. 

 

Daarnaast is het voor sommige landen noodzakelijk dat jouw document na de KVK ook nog wordt gelegaliseerd door een ambassade, consulaat, BuZa, rechtbank of andere instantie. Door onze unieke samenwerking met Keith Export Services en Ambassade Diensten (CIBT) ontzorgen we jou ook volledig bij dit legalisatieproces. 

Meer over Stratech Shipment
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wil je graag een gratis demo inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen je graag verder.

img
Tessie BerendsAccount Manager
img
Rogier RoeradeAccount Manager