icon
Logo

Documenten legaliseren of certificeren bij KvK

Door voorschriften van landen of klanteisen moet u soms handelsdocumenten – zoals facturen, paklijsten, fabrikantverklaringen, gezondheidscertificaten - laten legaliseren. Dit worden gedaan door de Kamer van Koophandel. Zij bekrachtigen dat de handtekening op het document afkomstig is van een bevoegd persoon binnen uw bedrijf. Soms vereisen voorschriften meer dan een legalisatie. Bij certificeren kijkt de Kamer van Koophandel ook naar de inhoud van uw document. Zowel legalisaties als certificeringen kunt u met de software van Stratech eenvoudig online aanvragen bij de Kamer van Koophandel en na hun goedkeuring direct bij u op locatie printen.

De USP's van Stratech

 • Besparen op KvK exportdocumenten

  Fors besparen op uw legeskosten bij de KvK door te kiezen voor digitale afgifte

 • Snelheid van uw proces verbeteren

  Razendsnel online uw exportdocumenten aanvragen en vervolgens printen bij u op locatie

 • Software voor uw KvK-aanvragen

  Eén oplossing voor het afhandelen van uw CVO, EUR.1, EUR-MED, legalisaties en certificeringen.

SOFTWARE VOOR LEGALISATIES & CERTIFICERINGEN
De USP's van Stratech

Software voor uw KvK exportdocumenten

Met de software van Stratech kunt u legalisaties en certificeringen eenvoudig verwerken. Het juiste document kunt u uploaden als een PDF en digitaal versturen naar de Kamer van Koophandel. Zij zullen binnen 30 minuten á 1 uur (max. 4 uur) uw online aanvraag terugsturen. Na akkoord kunt u het document afdrukken bij u op locatie. Legalisaties drukt u af op bedrijfseigen papier of blanco A4-papier. Bij het legaliseren van bijvoorbeeld een gezondheidscertificaat wordt het orginele document door u in de printer gelegd. Vervolgens wordt alleen KvK stempel en handtekening op dit document afdrukt. Simpel! Met onze software kunt u een CvO, EUR.1 of EUR-MED aanvragen.

De voordelen op een rij

 • Legalisaties en Certificeringen snel verwerken

 • CVO, EUR.1 en EUR-MED eenvoudig opmaken

 • Exportdocumenten afdrukken bij u op locatie.

 • Oplossing voor ambassades en consulaat

"Stratech heeft haar zaken goed voor elkaar en de Kamer van Koophandel is ook erg positief over jullie. "

Wim Veldhuizen

Nedap NV

Documenten legaliseren bij ambassades

Door de digitale afgifte van exportdocumenten gaat u minder legeskosten betalen. Per legalisatie en certificering betaald u dan € 2,00 minder aan de Kamer van Koophandel. De korting op één aangevraagde CvO, EUR.1, EUR-MED is € 5,50. Voor sommige landen is het noodzakelijk dat uw document na de Kamer van Koophandel ook nog wordt gelegaliseerd door een ambassade, consulaat, BuZa, rechtbank of andere instantie. Deze administratieve rompslomp kost u veel tijd en geld. Door de unieke samenwerking met Keith Export Services en Ambassade Diensten (CIBT) kan Stratech u volledig ontzorgen bij deze legalisaties.

Stratech Shipment KvK

De innovatieve, online oplossing voor het digitaal aanvragen van exportdocumenten bij de Kamer van Koophandel. Met deze software maken wij uw dagelijkse werk makkelijker! Lees verder en ontdek wat Stratech Shipment voor uw exportproces kan betekenen.

Lees hier verder

Ontwikkelingen en het laatste nieuws

Stratech is dé kennispartner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Wij houden u proactief op de hoogte van het laatste nieuws, wijzigingen in wet- & regelgeving en nieuwe innovaties in de logistieke sector. Wilt u rechtstreeks op de hoogte worden gehouden? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle nieuwsberichten
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Rogier RoeradeAccount Manager